3 zodii care nu iartă şi nu uită

Ia-ti adio de la impacarea cu ele! Urmatoarele trei zodii sunt atat de ranchiunoase incat nu poti spera vreodata ca te vor ierta.

Taur

Nativul Taur pastreaza in preajma sa doar prietenii adevarati. Suporta foarte greu tradarile si lipsa loialitatii. De aceea, trebuie sa stii ca sunt genul de oameni care pot sa tina pica la nesfarsit. Tin minte toata viata daca ai calcat stramb in fata lor si chiar sunt sanse reale sa se razbune pe tine.

Capricorn

Capricornul iti poarta pica. Nu uita si nu iarta sub niciun chip. Trebuie sa tii cont ca, daca l-ai suparat, nu va mai vorbi niciodata cu tine. Iti va sterge numarul din telefon, ba chiar iti va bloca contul pe reteaua de socializare ca sa nu mai stie nimic de existenta ta. E orgolios si tine minte toata viata daca i-ai gresit cu ceva, scrie ele.ro.

Scorpion

Probabil ca nu exista razbunator mai mare decat Scorpionul. L-ai calcat pe coada, te-ai cam ars pe viata. E greu sa il impaci dupa ce l-ai suparat. E foarte atent la detalii, tine minte orice lucru pe care il spui sau il faci. Scorpionul este manipulativ, dar daca nu joci dupa cum canta el, isi ia talpasita si nu-l mai vezi niciodata. Nu lasa loc pentru „buna ziua”.

Comentarii Facebook
Share Button
Ia-ti adio de la impacarea cu ele! Urmatoarele trei zodii sunt atat de ranchiunoase incat nu poti spera vreodata ca te vor ierta. Taur Nativul Taur pastreaza in preajma sa doar prietenii adevarati. Suporta foarte greu tradarile si lipsa loialitatii. De aceea, trebuie sa stii ca sunt genul de oameni care pot sa tina pica la nesfarsit. Tin minte toata viata daca ai calcat stramb in fata lor si chiar sunt sanse reale sa se razbune pe tine. Capricorn Capricornul iti poarta pica. Nu uita si nu iarta sub niciun chip. Trebuie sa tii cont ca, daca l-ai suparat, nu…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns