3 zodii de femei biblice. Domnul le-a dat puteri excepţionale. Sunt înzestrate cu energii aparte

Femeile despre care vom vorbi in continuare fac parte dintr-o categorie aparte: ele au fost alese de Dumnezeu si inzestrate cu energii aparte. Au primit puteri deosebite si au misiunea sa le foloseasca pentru binele omenirii.

Iata sub ce influente astrale se afla cele inzestrate cu puteri divine:

Fecioara

Cand Dumnezeu a impartit norocul, se pare ca Fecioarei i-a „€žscapat”€ ceva mai mult decat celorlalti oameni. Nativa aceasta nu duce niciodata lipsa de nimic, are parte de o viata indestulata si tocmai pentru ca stie ca are parte de sprijin divin este si foarte altruista. Daruieste mereu cu placere, fara sa ceara nimic in schimb. Femeia Fecioara a mai primit si darul de a anticipa lucrurile, astfel ca reuseste sa se salveze nu doar pe sine, ci si pe cei din jur de la situatii periculoase.

Leu

Leul este constient ca s-a nascut sub o stea norocoasa. Norocul ii surade la fiecare pas. Se bucura de sprijinul celor din jur fara ca macar sa il ceara. Are o intuitie deosebita care il ajuta sa detecteze oportunitatile sau afacerile avantajoase. In ciuda aparentelor, care i-ar putea face pe oameni sa o catalogheze drept aroganta, femeia Leu este deosebita. Asa cum Dumnezeu a rasfatat-o, si ea o face cu cei din jurul sau.

Sagetator

Femeia Sagetator il are pe Dumnezeu mereu de partea sa. Nici nu trebuie sa ceara cu rugi fierbinti ceva caci primeste insutit, scrie ele.ro. Si nu e deloc zgarcita, ci ofera la randul ei la fel de marinimos. Stie ca acolo sus Cineva o iubeste, ca are un Inger pazitor. Ii apar intotdeauna in cale ocaziile perfecte, astfel ca se minuneaza si ea de ceea ce i se intampla.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Femeile despre care vom vorbi in continuare fac parte dintr-o categorie aparte: ele au fost alese de Dumnezeu si inzestrate cu energii aparte. Au primit puteri deosebite si au misiunea sa le foloseasca pentru binele omenirii. Iata sub ce influente astrale se afla cele inzestrate cu puteri divine: Fecioara Cand Dumnezeu a impartit norocul, se pare ca Fecioarei i-a "€žscapat"€ ceva mai mult decat celorlalti oameni. Nativa aceasta nu duce niciodata lipsa de nimic, are parte de o viata indestulata si tocmai pentru ca stie ca are parte de sprijin divin este si foarte altruista. Daruieste mereu cu placere, fara…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns