90 de lei pentru un baldachin pe plajă

Final de săptămână cu litoralul plin de turişti. Se estimează că ar fi 150.000 de turişti acolo, cei mai mulţi dintre ei sunt în Mamaia şi Vama Veche.

În acest weekend, staţiunea Mamaia este plină. La un hotel de trei stele din centrul staţiunii toate apartamentele au fost rezervate din timp, iar cei care doresc să vină nu mai au nicio şansă să găsească un loc.
Mariana Guruiană, directorul unui hotel de 3 stele: „Avem rezervări care s-au făcut din iarnă pentru acest sezon”.
Un alt hotel de 3 stele, aceeaşi situaţie.
Sebastian Puznava, managerul unui hotel de 3 stele: „Aşa o ţinem până în jurul datei de 10 august. Este foarte ok vremea weekendul acesta şi după cum vedeţi pe plajă este plin totul, absolut toate paturile sunt vândute.”
Iar unii administratori de plajă au venit şi cu inovaţii: au creat paturi în stil cort. Şi acestea sunt ocupate în ciuda preţurilor mai mari.
Noaptea, atât în Mamaia cât si în celelalte statiuni, turistii au parte de concerte, petreceri pe plajă si în cluburi.
Sursa: Digi24
Comentarii Facebook
Share Button
Final de săptămână cu litoralul plin de turişti. Se estimează că ar fi 150.000 de turişti acolo, cei mai mulţi dintre ei sunt în Mamaia şi Vama Veche. În acest weekend, staţiunea Mamaia este plină. La un hotel de trei stele din centrul staţiunii toate apartamentele au fost rezervate din timp, iar cei care doresc să vină nu mai au nicio şansă să găsească un loc. Mariana Guruiană, directorul unui hotel de 3 stele: „Avem rezervări care s-au făcut din iarnă pentru acest sezon”. Un alt hotel de 3 stele, aceeaşi situaţie. Sebastian Puznava, managerul unui hotel de 3 stele:…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns