A SĂRUTAT un Leu si nu sa intamplat nimic…

Oare cine ar îndrăzni să se apropie mai mult decât este cazul de un animal sălbatic? Spre exemplu, de un leu. Ei bine, la această grădina zoologică, din America de Sud, totul este posibil! Inclusiv să săruți o felină fără să pățești nimic!

A sărutat un leu și ghici ce? Nu i s-a întâmplat absolut nimic! Ba chiar, a și făcut poze cu el, ca și cum ar fi buni prieteni și, din nou, nu i s-a întâmplat nimic!

Imaginile, care au devenit virale, cu oamenii în ipostaze extrem de apropiate de animalele sălbatice, au fost realizate la una dintre cele mai controversate grădini zoologice din lume, Lujan.

Localizată în apropiere de Buenos Aires, această zoo a fost deschisă în anul 1994 și reprezintă locul în care în schimbul a 50 de dolari poți intra în cușca oricărui animal pentru a-ți face un selfie sau chiar a-l mângâia.

Deși, reprezentanții Lujan spun că specialiștii au dresat animalele și au exersat mult cu ele pentru a le îmblânzi, există suspiciuni că, de fapt, aceștia le droghează pentru a le induce în această stare.

Investigații în acest sens se fac de câțiva ani, însă până în momentul de față, nici un rezultat concret.

 

Sursa: tvhappy.ro

Comentarii Facebook
Share Button
Oare cine ar îndrăzni să se apropie mai mult decât este cazul de un animal sălbatic? Spre exemplu, de un leu. Ei bine, la această grădina zoologică, din America de Sud, totul este posibil! Inclusiv să săruți o felină fără să pățești nimic! A sărutat un leu și ghici ce? Nu i s-a întâmplat absolut nimic! Ba chiar, a și făcut poze cu el, ca și cum ar fi buni prieteni și, din nou, nu i s-a întâmplat nimic! Imaginile, care au devenit virale, cu oamenii în ipostaze extrem de apropiate de animalele sălbatice, au fost realizate la una dintre…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns