Adevaratul motivul pentru care Denisa Manelista a fost luata de urgenta cu ambulanta si dusa la spital

Denisa Manelista a ajuns de urgenta la spital la finele saptamanii trecute. Conform presei, mama cantaretei ar fi gasit-o dupa ce i s-a facut rau si imediat a chemat SMURD-ul pentru a o salva. Surse apropiate familiei sustin ca la clinica, blonda a fost supusa unor investigatii, intrucat ea acuza probleme grave la stomac si plamani, in plus, avea si o anemie severa!

De cateva luni bune, apropiatii Denisei Raducu sustin ca artista ar suferi de un cancer la ficat, care ar fi dus si la complicatii intregului organism.

Cantareata a si fost internata la Spitalul Sf. Ioan, chiar inainte de Sarbatorile Pascale. La vremea respectiva s-a vorbit despre o interventie la stomac, dar si despre o apa la plamani, ceea ce ar fi dus la niste dureri groaznice ameliorate doar cu ajutorul calmantelor! Dupa cateva zile, Denisa a fost, totusi, externata si tratata la domiciliu de mama, ajutata si de un cadru specializat, mai ales ca blondina avea nevoie de perfuzii, pentru a se putea hrani si hidrata corespunzator.

Artista a incercat si un tratament naturist, care, in prima faza, a dat rezultate. Insa, nu si pe termen lung, caci, conform persoanelor din jurul Denisei, in ultima saptamana, ea nu a mai raspuns la medicamentele alternative. Motiv pentru familia ei de a intra in panica, mai ales in momentul in care manelistei i s-a si facut rau si a fost necesara o noua internare la spital!

Denisei ii este rau! La spital ar fi fost dusa pentru ca situatia ei s-ar fi agravat in primul rand din cauza unei anemii severe! Mai mult, se vorbeste ca s-a umflat si la stomac, iar la plamani sunt din nou probleme. Medicii i-au facut investigatii si i-ar fi administrat un tratament de soc, necesar in astfel de situatii. Acum, starea ei s-a stabilizat cat de cat”, au dezvaluit apropiatii cantaretei.

 

Sursa: wowbiz.ro

Comentarii Facebook
Share Button
Denisa Manelista a ajuns de urgenta la spital la finele saptamanii trecute. Conform presei, mama cantaretei ar fi gasit-o dupa ce i s-a facut rau si imediat a chemat SMURD-ul pentru a o salva. Surse apropiate familiei sustin ca la clinica, blonda a fost supusa unor investigatii, intrucat ea acuza probleme grave la stomac si plamani, in plus, avea si o anemie severa! De cateva luni bune, apropiatii Denisei Raducu sustin ca artista ar suferi de un cancer la ficat, care ar fi dus si la complicatii intregului organism. Cantareata a si fost internata la Spitalul Sf. Ioan, chiar inainte…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns