Află care sunt zilele norocoase de sărbători

În general, sărbătorile sunt despre iubire, bucurie, emoție și prieteni, dar, chiar și acum, anumite zile pot fi mai speciale decât celelalte, iar astrele joacă iarăși un rol foarte important.

Berbec

Finalul de an va fi unul special pentru nativii zodiei, mai ales pentru cei care sunt încă singuri. Ziua ta norocoasă va fi pe 22 decembrie, așa că fii pregătită, pentru ca marea iubire să nu te găsească nemachiată, supărată sau îngândurată. Pune-ți zâmbetul pe chip și așteaptă să vezi ce ți-au pregătit astrele.

Taur

În principiu, Taurii nu au de ce se plânge, însă ziua de 25 decembrie va fi una absolut magică. Dacă aveai de încheiat un proiect important, acum este momentul. Și, pentru că vorbim de zile norocoase, poți chiar să joci la loto.

Gemeni

Pe plan profesional, ziua de 28 decembrie este cea pe care ai așteptat-o tot anul. Dacă ai de semnat un contract sau vrei să îți schimbi jobul, nu îți fie teamă. Uneori, lucrurile cele mai bune apar abia la final… în acest caz, la final de an.

Rac

Dacă tot anul te-ai distrat, ai vizitat, ai experimentat, de sărbători este cazul să te odihnești și să aștepți să… îți bată norocul la ușă. Poate de data aceasta te și găsește acasă. Mai exact, ziua ta norocoasă este chiar în ajun de Crăciun, pe 24 decembrie.

Leu

Ziua ta norocoasă de sărbători este pe data de 31 decembrie, atunci când vei primi vizita unor persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp.

Sursa: RealitateaTv
Comentarii Facebook
Share Button
În general, sărbătorile sunt despre iubire, bucurie, emoție și prieteni, dar, chiar și acum, anumite zile pot fi mai speciale decât celelalte, iar astrele joacă iarăși un rol foarte important. Berbec Finalul de an va fi unul special pentru nativii zodiei, mai ales pentru cei care sunt încă singuri. Ziua ta norocoasă va fi pe 22 decembrie, așa că fii pregătită, pentru ca marea iubire să nu te găsească nemachiată, supărată sau îngândurată. Pune-ți zâmbetul pe chip și așteaptă să vezi ce ți-au pregătit astrele. Taur În principiu, Taurii nu au de ce se plânge, însă ziua de 25 decembrie va…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns