Bogdan Stoica luptă în weekend în cea mai mare gală K1 din Spania

Cel mai mic dintre frații Stoica, Bogdan, se pregătește să lupte, sâmbata în fața unui adversar de temut, David Trallero.

Am așteptat acest meci de la începutul anului și este un test greu pentru mine. Sunt însă încrezător că pregătirea intensă din ultimele două luni va da roade. E o nouă oportunitate să reprezint cu mândrie numele țării şi să îi fac fericiți pe români”, a declarat Bogdan.

Organizatorii spun că mii de români şi-au achiziţionat bilete pentru gala din acest weekend. Luptătorii au trecut cu bine de proba cântarului și se declară pregătiţi de confruntare.

Adversarul lui Bogdan Stoica are zeci de victorii la activ şi este considerat cel mai bun luptător din peninsulă. Duelul dintre cei doi va avea loc la Pabellon Municipal de Sollana.

 

 

Sursa: RealitateaTv

Comentarii Facebook
Share Button
Cel mai mic dintre frații Stoica, Bogdan, se pregătește să lupte, sâmbata în fața unui adversar de temut, David Trallero. „Am așteptat acest meci de la începutul anului și este un test greu pentru mine. Sunt însă încrezător că pregătirea intensă din ultimele două luni va da roade. E o nouă oportunitate să reprezint cu mândrie numele țării şi să îi fac fericiți pe români”, a declarat Bogdan. Organizatorii spun că mii de români şi-au achiziţionat bilete pentru gala din acest weekend. Luptătorii au trecut cu bine de proba cântarului și se declară pregătiţi de confruntare. Adversarul lui Bogdan Stoica…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns