Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

Un nou studiu arată care este numărul de parteneri sexuali pe care ar trebui să-l aibă bărbații și femeile pentru a se considera experimentați. 

Potrivit Daily Mail, bărbații și femeile consideră că 12 este numărul perfect de parteneri sexuali. Acest număr ar sugera că partenerul este ”aventuros din punct de vedere sexual” și ”liberal”.

Totodată, există și numere care pot atrage o părere proastă. De exemplu, sub 10 persoane poate atrage eticheta ”prea conservator”, iar mai mult de 19 ar fi ar însemna că acea persoană este prea greu de mulțumit sau egosită.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Un nou studiu arată care este numărul de parteneri sexuali pe care ar trebui să-l aibă bărbații și femeile pentru a se considera experimentați.  Potrivit Daily Mail, bărbații și femeile consideră că 12 este numărul perfect de parteneri sexuali. Acest număr ar sugera că partenerul este ”aventuros din punct de vedere sexual” și ”liberal”. Totodată, există și numere care pot atrage o părere proastă. De exemplu, sub 10 persoane poate atrage eticheta ”prea conservator”, iar mai mult de 19 ar fi ar însemna că acea persoană este prea greu de mulțumit sau egosită.  

Votul Tau!

0

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns