Cele mai ascunse fantezii sexuale ale femeilor. Nu e de mirare că niciuna nu recunoaşte!

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contribuie activ la o relatie sexuala sanatoasa. Insa pe cat de mult gandim, pe atat de putin rostim cand e vorba de sex. Studii realizate pe esantioane reprezentative releva un top 9 pe care le puteti parcurge in randurile urmatoare:

# 1:  Abandonul

Femeile se imaginează adesea ca fiind dominate de un mascul puternic care să deţină controlul total în dormitor şi să facă tot ce doreşte cu ele. Nu înseamnă neapărat că şi vor să experimenteze asta în viaţa sexuală reală desi nu se stie niciodata.

# 2: Sex voyeuristic

Femeia este urmărită în timp ce face amor sau este obligată să facă sex în faţa altor oameni. Sau poate că visează să spioneze alte cupluri în timp ce face amor. Oricine, un străin sau cineva cunoscut poate fi transformat în subiectul fanteziilor unei femei.

# 3: Cavalerul în armură strălucitoare

Aceasta este o fantezie romantică. Femeia este curtată, sedusă de către bărbatul visurilor ei. Acesta o tratează exact aşa cum nu se întâmplă în viaţa reală. O răsfaţă, o înţelege şi este îndrăgostit până peste cap de ea. Şi, pentru ca totul să fie perfect, el îi îndeplineşte absolut toate fanteziile sexuale fără ca măcar s-o întrebe ce şi-ar dori.

# 4: Fata rea

Femeia care respectă toate regulile în viaţa de zi cu zi visează ca, din când în când, să lase fata rea din ea să iasă la suprafaţă. Poate că îşi imaginează că se dezbracă în faţa mai multor bărbaţi sau că seduce un bărbat pe care tocmai l-a cunoscut şi are o aventură de o noapte cu el. În vis este agresivă şi obţine oricând orice doreşte fără să aibă mustrări de conştiinţă.

# 5: Dominatoarea

Acesta este una dintre fanteziile preferate ale femeilor. Ea este un prădător sexual de top şi-şi transformă bărbatul într-un sclav sexual. Îl ţine legat, până când acesta îi jură supunere, iar după ce-l dezleagă îi spune unde, când şi cum s-o atingă.

# 6: Sex cu ex-ul

Dacă a avut un iubit care, din punct de vedere sexual, a fost de nota 10 sau care a iubit-o şi  părăsit-o, sigur acesta mai are un locşor în inima ei. Nu este de mirare că, uneori, visează să-i alerge în braţe şi să se iubească cu pasiune, chiar daca dupa partida de sex nu ii mai leaga nimic.

# 7: Sex cu o altă femeie

Este femeia visurilor ei. Indiferent că este vorba despre Angelina Jolie sau o altă femeie superbă, în general femeile care au fantezii lesbiene sunt cele care n-au experimentat niciodată asta.

# 8: Sex în grup

De la sex în trei până la o orgie, totul întră in această categorie. Poate că femeia care are astfel de fantezii doar priveşte la un grup de oameni în timp ce aceştia fac sex.

# 9: Sex pe plajă

Femeia îşi imaginează că este în vacanţă undeva într-un mediu tropical. S-a întâlnit cu un bărbat care arata si bine şi fac sex chiar pe nisipul fierbinte unde nu sunt decat ei doi, fara nici urma de stres, telefon mobil, responsabilitati cotidiene. Parcă niciodată o partidă sexuală n-a fost atât de bună.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contribuie activ la o relatie sexuala sanatoasa. Insa pe cat de mult gandim, pe atat de putin rostim cand e vorba de sex. Studii realizate pe esantioane reprezentative releva un top 9 pe care le puteti parcurge in randurile urmatoare: # 1:  Abandonul Femeile se imaginează adesea ca fiind dominate de un mascul puternic care să deţină controlul total în dormitor şi să facă tot ce…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns