Cheloo, condamnat sa presteze munca în folosul comunitatii la o scoala generala

Solistul formatiei Parazitii va trebui sa presteze si munca în folosul comunitatii, pe lânga pedeapsa de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri si amenda penala decretata de judecatori.

Potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Prahova, citate de adevarul.ro, Cheloo va avea de executat 100 de zile lucratoare de munca în folosul comunitatii la o scoala generala din comuna prahoveana Adunati. Informatia a ajuns vineri, 19 mai, si la urechile autoritatilor din Adunati, care nu vad deloc cu ochi buni prezenta solistului de la Parazitii printre copiii din scoala. “Nu am apucat sa ma obisnuiesc cu ideea. Noi avem multi copii aici si sunt foarte educati. Nu stiu foarte bine ce ar putea sa faca aici, în scoala. Sa-mi ude buretele? Eu sunt foarte drastica! Daca nu exista alta solutie, pentru început voi avea pretentia de la el sa aiba în primul rând un vocabular civilizat pentru ca intra într-o institutie de învatamânt. N-as vrea sa se distruga ceea ce am construit eu în ani de zile”, a declarat Luiza Ungureanu, directorul Scolii Gimnaziale „Radu si Severa Novian“ din comuna Adunati, localitate unde Cheloo are o casa si domiciliul din buletin.

Octavian Negotei, primarul din Adunati spune ca n-a luat deocamdata o decizie în ceea ce priveste noul loc de munca al artistului, dar ca, în mod normal, persoanele care s-au aflat în aceeasi situatie cu solistul trupei Parazitii au muncit ca salahori, fie la curatenie, fie la sapat santuri.

Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de scena Cheloo, va fi nevoit sa presteze munca în folosul comunitatii dupa ce a facut un acord de recunoastere cu procurorul de caz, în dosarul de trafic de droguri. Tribunalul Prahova a acceptat, miercuri, 17 mai, încadrarea juridica si pedeapsa propusa de procurorul de caz si de inculpat si a decis ca solistul trupei Parazitii sa fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, 180 de zile amenda penala, în cuantum de 4.500 de lei, si 100 de zile de munca în folosul comunitatii.

 

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Solistul formatiei Parazitii va trebui sa presteze si munca în folosul comunitatii, pe lânga pedeapsa de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri si amenda penala decretata de judecatori. Potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Prahova, citate de adevarul.ro, Cheloo va avea de executat 100 de zile lucratoare de munca în folosul comunitatii la o scoala generala din comuna prahoveana Adunati. Informatia a ajuns vineri, 19 mai, si la urechile autoritatilor din Adunati, care nu vad deloc cu ochi buni prezenta solistului de la Parazitii printre copiii din scoala. “Nu am apucat sa ma obisnuiesc cu ideea. Noi avem multi copii aici…

Votul Tau!

0

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns