Cod galben de precipitații și vânt puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţă, atenţionări de cod galben de precipitații însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, pentru judeţele Maramureș și Bistrița-Năsăud.

În intervalul 22 februarie, ora 20 – 23 februarie, ora 18, în regiunile nord-vestice va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte, favorizând topirea stratului de zăpadă, informează ANM.

În județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, precum și în zona de munte a județelor Satu-Mare și Mureș cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 30 l/mp.

Temporar vântul va avea intensificări mai ales în Carpații Orientali, cu viteze de 55…65 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80…90 km/h.

 

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţă, atenţionări de cod galben de precipitații însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, pentru judeţele Maramureș și Bistrița-Năsăud. În intervalul 22 februarie, ora 20 - 23 februarie, ora 18, în regiunile nord-vestice va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte, favorizând topirea stratului de zăpadă, informează ANM. În județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, precum și în zona de munte a județelor Satu-Mare și Mureș cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 30 l/mp. Temporar vântul va avea intensificări mai ales în Carpații Orientali, cu viteze de 55...65 km/h, iar pe…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns