Cornel Gales, plateste bani grei pentru a se face asta zilnic la mormântul Ilenei Ciuculete!

Cornel Gales sufera cumplit dupa moartea sotiei sale, Ileana Ciuculete, si singura lui alinare este sa stie ca zilnic angajatii cimitirului în care artista îsi doarme somnul de veci se preocupa de mormântul acesteia. Vaduvul plateste bani grei pentru asta si a dat directii precise.

Cornel Gales se preocupa îndeaproape pentru ca mormântul iubitei lui sotii, Ileana Ciuculete, sa fie mereu curatat, sa aiba flori proaspete si sa arda constant lumânari la el.

Sotul îndoliat scoate lunar bani din buzunar pentru a plati angajatii cimitirului si a se asigura ca acestia îi respecta directiile precise privind îngrijirea cimitirului.

Mormantul Ilenei Ciuculete e admirat de mai toata lumea care intra pe poarta Cimitirului Straulesti 2. Sotul ei, Cornel Gales, a avut grija sa-i faca unul din cele mai frumoase locuri de veci, din marmura, cu bust, cu braduti si multe flori, potrivit wowbiz.ro.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Cornel Gales sufera cumplit dupa moartea sotiei sale, Ileana Ciuculete, si singura lui alinare este sa stie ca zilnic angajatii cimitirului în care artista îsi doarme somnul de veci se preocupa de mormântul acesteia. Vaduvul plateste bani grei pentru asta si a dat directii precise. Cornel Gales se preocupa îndeaproape pentru ca mormântul iubitei lui sotii, Ileana Ciuculete, sa fie mereu curatat, sa aiba flori proaspete si sa arda constant lumânari la el. Sotul îndoliat scoate lunar bani din buzunar pentru a plati angajatii cimitirului si a se asigura ca acestia îi respecta directiile precise privind îngrijirea cimitirului. Mormantul Ilenei…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns