Cornel Gales va parasii Romania la 40 de zile de la moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeş a luat o decizie de ultimă oră, după ce îndrăgita cântăreaţă Ileana Ciuculete a trecut în nefiinţă, în urmă c-o lună de zile.

Mai exact, Cornel Galeş a hotărât în ultima perioadă să pună toate lucrurile la punct şi să le lase în ordine, iar după ce s-a împăcat cu Aurel Ciuculete, cumnatul lui, va pleca din România. În plus, imediat după ce îi va face slujba de pomenire de 40 de zile Ilenei Ciuculete, cel care i-a stat regretatei artiste alături în ultimii 26 de ani va pleca din România.

Totodată, potrivit wowbiz.ro, se pare că el va merge în Grecia, la o mănăstire, pentru a putea să se reculeagă şi să treacă peste durerea suferită de pierderea marii cântăreţe de muzică populară. Nu numai atât, fiindcă el merge zilnic la mormântul acesteia pentru a-i duce trandafiri, aşa cum i-a promis artistei.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Cornel Galeş a luat o decizie de ultimă oră, după ce îndrăgita cântăreaţă Ileana Ciuculete a trecut în nefiinţă, în urmă c-o lună de zile. Mai exact, Cornel Galeş a hotărât în ultima perioadă să pună toate lucrurile la punct şi să le lase în ordine, iar după ce s-a împăcat cu Aurel Ciuculete, cumnatul lui, va pleca din România. În plus, imediat după ce îi va face slujba de pomenire de 40 de zile Ilenei Ciuculete, cel care i-a stat regretatei artiste alături în ultimii 26 de ani va pleca din România. Totodată, potrivit wowbiz.ro, se pare că el…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns