Dan Negru recunoaşte: în televiziune se intră şi pe pile

Celebrul Dan Negru recunoaște deschis că în televiziune ajungi să lucrezi dacă ai „pile”. 

Dan Negru a debutat la TVR Timișoara în anul 1994, apoi a lucrat la TVR 1, iar din 1999, a continuat la Antena 1 până în prezent.

Întrebarea pe care o aud adeseori e dacă se ajunge cu pile in televiziune. DA! O spun mereu! 87% din absolvenții de jurnalism profesează in alte domenii decât cele in care s-au pregătit… Am cunoscut studenții de la jurnalism din Iași, Cluj, Timisoara, Bucuresti… Mâine ajung la Arad. Da, în breasla asta se ajunge şi pe pile!”, a spus Dan Negru.

 

Sursa: RealitateaTv

Comentarii Facebook
Share Button
Celebrul Dan Negru recunoaște deschis că în televiziune ajungi să lucrezi dacă ai „pile”.  Dan Negru a debutat la TVR Timișoara în anul 1994, apoi a lucrat la TVR 1, iar din 1999, a continuat la Antena 1 până în prezent. „Întrebarea pe care o aud adeseori e dacă se ajunge cu pile in televiziune. DA! O spun mereu! 87% din absolvenții de jurnalism profesează in alte domenii decât cele in care s-au pregătit... Am cunoscut studenții de la jurnalism din Iași, Cluj, Timisoara, Bucuresti... Mâine ajung la Arad. Da, în breasla asta se ajunge şi pe pile!”, a spus…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns