De ce nu ai voie să râzi în poza de la pașaport?

Pașaportul are un cip care conține informații despre tine, care sunt generate de poza aflată pe document.

În momentul realizării documentului, poza a fost scanată, iar informațiile primare despre posesorul actului (precum distanța dintre ochi sau cea dintre nas și bărbie) sunt utilizate în generarea unei hărți matematice.

Orice element care ar putea distorsiona aceste măsurători – precum purtarea ochelarilor de vedere sau de soare, sau un zâmbet larg) reduce eficiența algoritmului folosit și, implicit, posibilitatea de a identifica posesorul pașaportului.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Pașaportul are un cip care conține informații despre tine, care sunt generate de poza aflată pe document. În momentul realizării documentului, poza a fost scanată, iar informațiile primare despre posesorul actului (precum distanța dintre ochi sau cea dintre nas și bărbie) sunt utilizate în generarea unei hărți matematice. Orice element care ar putea distorsiona aceste măsurători – precum purtarea ochelarilor de vedere sau de soare, sau un zâmbet larg) reduce eficiența algoritmului folosit și, implicit, posibilitatea de a identifica posesorul pașaportului.  

Votul Tau!

0

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns