Ea este cea mai mare pisică din lume! Dimensiunile ei sunt impresionante

O imensă pisică domestică ce cântărește 14 kg și se hrănește cu carne crudă de cangur la cină a devenit celebră și faceo senzație pe internet după ce și-a dobândit faima pe Instagram. A fost abordată chiar și de Guinness pentru a intra în Cartea Recordurilor.

În jurul lui Omar a început să se creeze vâlvă atunci când proprietarul pisicii gigantice, Stephy Hirst, originar din Melbourne, a încărcat o fotografie de-a ei pe un cont foarte popular – „Pisicile de pe Instagram”.

Acest cont este dedicat tuturor felinelor și are peste 8 milioane de fani. Omar este din rasa Maine Coon, cunoscută pentru dimensiunile sale excepționale, dar și pentru temperamentul liniștit. Lungimea lui Omar este de 120 de centimetri, un record absolut până în acest moment.

Sursa: RealitateaTv

Comentarii Facebook
Share Button
O imensă pisică domestică ce cântărește 14 kg și se hrănește cu carne crudă de cangur la cină a devenit celebră și faceo senzație pe internet după ce și-a dobândit faima pe Instagram. A fost abordată chiar și de Guinness pentru a intra în Cartea Recordurilor. În jurul lui Omar a început să se creeze vâlvă atunci când proprietarul pisicii gigantice, Stephy Hirst, originar din Melbourne, a încărcat o fotografie de-a ei pe un cont foarte popular - „Pisicile de pe Instagram”. Acest cont este dedicat tuturor felinelor și are peste 8 milioane de fani. Omar este din rasa Maine…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns