Gigi Becali a confirmat că Dică va fi noul antrenor al FCSB!

Aşa cum Digi Sport anunţase azi, Nicolae Dică va fi noul antrenor al FCSB. Acesta îi va lua locul lui Laurenţiu Reghecampf, care va pleca în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda.

Gigi Becali a făcut anunţul în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

“E posibil să fie Dică. În stadiu avansat sunt discuţiile. Reghecampf mi-a zis că vine mâine să vorbească cu mine. Are o ofertă de 2,6 milioane de euro care cu bonusuri ajunge la 4 milioane pe an. El vrea să plece şi să îi dau un sfat. Primul la care m-am gândit e Dică. Am vorbit cu el în mare. Ne-am întâlnit. E de acord cu propunerea mea. Eu cred că el a semnat deja și acum doar se alintă, a spus Becali.

Dică era recomandat de trecutul său la echipa lui Becali şi de faptul că mereu a fost printre cei care a luat partea FCSB în conflictul cu CSA Steaua. La acest lucru se adaugă şi faptul că tehnicianul de 37 de ani nu ar cere un salariu foarte mare, un argument important în favoarea sa.

Dică i-ar fi fost propus lui Becali chiar de Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei având în continuare o relaţie foarte bună cu fostul “decar” din Ghencea. “Mai vorbesc cu Mihai Stoica, pentru că are experienţă în forbal şi îi mai cer sfaturi“, a recunoscut piteşteanul, care a negat, însă, că ar fi discutat despre posibilitatea de a o pregăti pe FCSB.

Nicolae Dică a fost secund la Steaua, între 2014 și 2015, în perioada în care echipa a fost pregătită de Costel Gâlcă și de Mirel Rădoi.

Becali a precizat și cum au stat lucrurile în privința zvonurilor apărute în legătură cu o eventuală venire a lui Vasile Miriuță pe banca FCSB-ului.

“Nu l-am sunat pe Miriuță să-i spun că vine la Steaua dacă bate pe Viitorul. N-am fost nici ieri la Constanța, minciuni. Imediat după meci, Miriuță mi-a dat mesaj și mi-a zis: Ați văzut că mi-am apărat corect șansele? Eu sunt om serios. Eu mi-am cerut iertare pentru ce am zis după meciul cu Dinamo. Atât. El e dinamovist și n-a fost nicio propunere” a mai dezvăluit finanțatorul roș-albaștrilor.

Comentarii Facebook
Share Button
Aşa cum Digi Sport anunţase azi, Nicolae Dică va fi noul antrenor al FCSB. Acesta îi va lua locul lui Laurenţiu Reghecampf, care va pleca în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda. Gigi Becali a făcut anunţul în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. "E posibil să fie Dică. În stadiu avansat sunt discuţiile. Reghecampf mi-a zis că vine mâine să vorbească cu mine. Are o ofertă de 2,6 milioane de euro care cu bonusuri ajunge la 4 milioane pe an. El vrea să plece şi să îi dau un sfat. Primul la care m-am gândit e…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns