Google anunță funcții noi pentru varianta de Android a Chrome

Google anunță că, după cea mai recentă actualizare, Chrome pentru Android permite descărcarea completă a paginilor web și vizualizarea offline a acestora, inclusiv descărcarea de muzică și video.

Versiunea 55 a browserului Chrome pentru Android este disponibilă în magazinul Google Play. Aceasta conține modificări la nivel de performanță, memorie și stabilitate, precum și câteva funcții noi:

  • descărcarea ușoară de muzică, video și pagini web complete
  • posibilitatea de a vizualiza și distribui descărcările în interiorul Chrome
  • posibilitatea de a vedea evidențiate cuvintele scrise greșit
  • îmbunătățiri la căutarea contextuală și interfață”, a anunțat Google pe blogul oficial.

Potrivit The Verge, noile funcții ale browserului Chrome fac parte din strategia Google de a atrage mai mulți clienți pe piața din India.

 

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Google anunță că, după cea mai recentă actualizare, Chrome pentru Android permite descărcarea completă a paginilor web și vizualizarea offline a acestora, inclusiv descărcarea de muzică și video. „Versiunea 55 a browserului Chrome pentru Android este disponibilă în magazinul Google Play. Aceasta conține modificări la nivel de performanță, memorie și stabilitate, precum și câteva funcții noi: descărcarea ușoară de muzică, video și pagini web complete posibilitatea de a vizualiza și distribui descărcările în interiorul Chrome posibilitatea de a vedea evidențiate cuvintele scrise greșit îmbunătățiri la căutarea contextuală și interfață”, a anunțat Google pe blogul oficial. Potrivit The Verge, noile funcții…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns