Incredibil! De ce se masturbează bărbații, chiar dacă sunt într-o relație

De ce se masturbează bărbaţii, chiar dacă se află într-o relaţie? „Există bărbaţi care se masturbează, aflânduse chiar într-o pereche. pentru au învăţat de-a lungul anilor aceastăpractică este bogată în stimuli erotici care pot duce la o ejaculare mulţumitoare”, este de părere sexologul Walter Ghedin.

Psihiatrul şi sexologul Ghedin vorbeşte pentru site-ul entremujeres.com despre masturbarea labărbaţi într-o relaţie. Acesta spune partenera îl poate ajută şi poate interveni în acest proces erotic. „Dacă masturbarea este folosită în afară perechii, fără a stimula erotic ambii parteneri, avem parte de o problema”, spune Ghedin.

Sexologul susţine dacă masturbarea nu duce la însănătoşirea vieţii sexuale în doi şi este făcută doar în scop egoist, atunci este vorba despre începutul rupturii în cuplu.

Masturbarea trebuie recunoscută parte integrantă a relaţiei, chiar dacă această este practicată în absenţa partenerului sau partenerei”, mai spune medicul.

 

Sursa: sfatuldoctorului.ro

Comentarii Facebook
Share Button
De ce se masturbează bărbaţii, chiar dacă se află într-o relaţie? „Există bărbaţi care se masturbează, aflându–se chiar într-o pereche. pentru că au învăţat de-a lungul anilor căaceastăpractică este bogată în stimuli erotici care pot duce la o ejaculare mulţumitoare”, este de părere sexologul Walter Ghedin. Psihiatrul şi sexologul Ghedin vorbeşte pentru site-ul entremujeres.com despre masturbarea labărbaţi într-o relaţie. Acesta spune că partenera îl poate ajută şi poate interveni în acest proces erotic. „Dacă masturbarea este folosită în afară perechii, fără a stimula erotic ambii parteneri, avem parte de o problema”, spune Ghedin. Sexologul susţine că dacă masturbarea nu duce la…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns