Iubirea graieste

Iubirea graieste, zambetul fiind o reluare a starii de respiratie…Doar mesagerul iubirii scoate din umbra mijloacele necesare care sa ne aduca in sfera absolutului…..

Iubirea intinde zambetul cu o vibratie inaltata pana la bucurie… Indragostitii cu un elan neintrerupt si cu o admirabila repetitie isi fagaduiesc iubire vesnica…

Forta care anima iubirea este ca forta artistului, nu are astampar pana nu-si definitiveaza opera.

Iubirea raspandeste desarvasirea trairilor si lumineaza sufletele, le inaripeaza si le poarta spre albele portaluri din univers. Visarea face parte din graiul iubirii, ce te face sa exclami : CE MINUNATA-I VIATA!

Iubirea aduce modulatii accentuate de o insistenta electrica la repetarea cuvantului TE IUBESC… punand o aureola deasupra indragostitilor.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Iubirea graieste, zambetul fiind o reluare a starii de respiratie…Doar mesagerul iubirii scoate din umbra mijloacele necesare care sa ne aduca in sfera absolutului….. Iubirea intinde zambetul cu o vibratie inaltata pana la bucurie… Indragostitii cu un elan neintrerupt si cu o admirabila repetitie isi fagaduiesc iubire vesnica… Forta care anima iubirea este ca forta artistului, nu are astampar pana nu-si definitiveaza opera. Iubirea raspandeste desarvasirea trairilor si lumineaza sufletele, le inaripeaza si le poarta spre albele portaluri din univers. Visarea face parte din graiul iubirii, ce te face sa exclami : CE MINUNATA-I VIATA! Iubirea aduce modulatii accentuate de…

Votul Tau!

0

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns