John Travolta îl va interpreta pe multimilionarul Don Aronow în filmul ,,Speed Kills”

John Travolta îl va interpreta pe Don Aronow, campionul multimilionar la cursele de bărci cu motor, în viitorul film regizat de John Luessenhop, informează Deadline.

Filmul va urmări viaţa şi moartea omului de afaceri, care a creat modelul Cigarette, precum şi alte tipuri de bărci cu motor, pe care le-a vândut preşedinţilor sau altor persoane importante, inclusiv Şahului Iranului şi lui Malcolm Forbes.

Scenariul filmului ‘Speed Kills’ a fost scris de scenaristul emisiunii ‘Friday Night Lights’ David Aaron Cohen, regizorul fiind John Lussenhop, în timp ce un prieten real din familia lui Aronow, Paul Castro, va fi consultat în legătură cu producţia.

 

 

Sursa: RealitateaTv

Comentarii Facebook
Share Button
John Travolta îl va interpreta pe Don Aronow, campionul multimilionar la cursele de bărci cu motor, în viitorul film regizat de John Luessenhop, informează Deadline. Filmul va urmări viaţa şi moartea omului de afaceri, care a creat modelul Cigarette, precum şi alte tipuri de bărci cu motor, pe care le-a vândut preşedinţilor sau altor persoane importante, inclusiv Şahului Iranului şi lui Malcolm Forbes. Scenariul filmului 'Speed Kills' a fost scris de scenaristul emisiunii 'Friday Night Lights' David Aaron Cohen, regizorul fiind John Lussenhop, în timp ce un prieten real din familia lui Aronow, Paul Castro, va fi consultat în legătură…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns