Justin Bieber UN TAMPIT AROGANT

Cunoscut pentru izbucnirile sale de furie și pentru marea sa nerăbdare, cântărețul canadian Justin Bieber a avut din nou un comportament nepotrivit cu fanii lui: el a umilit o tânără de 20 de ani înaintea unui concert în Australia, spunându-i că îl dezgustă, relatează Le Soir.

Bieber este unul dintre artiștii care își depășește rapid limitele. În 2013, a lovit un fotograf într-un club de noapte. În iunie trecut, s-a bătut cu un fan după finala NBA refuzând să semneze un autograf. La sfârșitul anului 2016, a părăsit scena în grabă, deoarece publicul țipa prea mult pentru gustul său. Un palmares care ar putea, fără îndoială, continua pe o lungă perioadă de timp, potrivit Agerpres.

Ultima ieșire a avut loc la 10 martie, la Melbourne. Cu câteva ore înainte de un concert pe Stadionul Etihad, Biebs a fost văzut când tocmai își lua o înghețată. Evident că mulți fani au ieșit să-l întâlnească, ceea ce nu a reprezentat nicio problemă pentru tânărul artist canadian.

Urcând apoi în mașină, cântărețul cere admiratoarelor sale să nu facă poze cu el … și din acest moment lucrurile derapează.

Sabah Helal, o tânără de 20 de ani, încearcă totuși să imortalizeze momentul pe care ea îl considera probabil unic, dar pentru Bieber este ne acceptat.

Mi-ai încălcat intimitatea, nu, nu vreau să fac o poză. Uită-te la tine, mă dezguști„, a spus el plecând.

Cuvinte care au rezonat în capul tinerei o lungă perioadă de timp. „Fiica mea a vărsat toate lacrimile pe care le avea. Ea își dorea enorm să-l întâlnească și el a umilit-o„, s-a confesat mama acesteia pentru Herald Sun.

 

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Cunoscut pentru izbucnirile sale de furie și pentru marea sa nerăbdare, cântărețul canadian Justin Bieber a avut din nou un comportament nepotrivit cu fanii lui: el a umilit o tânără de 20 de ani înaintea unui concert în Australia, spunându-i că îl dezgustă, relatează Le Soir. Bieber este unul dintre artiștii care își depășește rapid limitele. În 2013, a lovit un fotograf într-un club de noapte. În iunie trecut, s-a bătut cu un fan după finala NBA refuzând să semneze un autograf. La sfârșitul anului 2016, a părăsit scena în grabă, deoarece publicul țipa prea mult pentru gustul său. Un…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns