La multi ani, Florin Piersic!

Renumitul artist, Florin Piersic își sărbătorește astăzi ziua de naștere, împlinind o frumoasa vârstă.

Actorul îşi va sărbători ziua de naştere pe scenă, la Opera Naţională Română din Cluj, unde miercuri, de la ora 18:30, va fi montat spectacolul „Nu mă întreba câţi ani am!”.

Acesta va  împlini astăzi  frumoasa vârsta de 80 de ani.

După petrecerea de la Opera din Cluj, Florin Piersic va veni la Bucureşti, unde pe 1 februarie, o să susţină cea de-a 1.000-a reprezentaţie cu spectacolul „Străini în noapte”. Florin Piersic spune că va juca în continuare, pentru că îşi trăieşte viaţa cu speranţă. „Eu am un cuvânt pe care-l iubesc, se numeşte speranţă. Trăiesc cu speranţă”, spune artistul.

 

Comentarii Facebook
Share Button
Renumitul artist, Florin Piersic își sărbătorește astăzi ziua de naștere, împlinind o frumoasa vârstă. Actorul îşi va sărbători ziua de naştere pe scenă, la Opera Naţională Română din Cluj, unde miercuri, de la ora 18:30, va fi montat spectacolul „Nu mă întreba câţi ani am!”. Acesta va  împlini astăzi  frumoasa vârsta de 80 de ani. După petrecerea de la Opera din Cluj, Florin Piersic va veni la Bucureşti, unde pe 1 februarie, o să susţină cea de-a 1.000-a reprezentaţie cu spectacolul „Străini în noapte”. Florin Piersic spune că va juca în continuare, pentru că îşi trăieşte viaţa cu speranţă. „Eu am un…

Da o nota

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns