Lora, bătută şi umilită de fostul soţ! Artista a povestit cu ochii în lacrimi cum o agresa Dan Badea

Lora a rupt tăcerea după doi ani jumătate de la divorţul de Dan Badea şi a dezvăluit motivele care au făcut-o să renunţe la căsnicia cu acesta. Artista îl acuză pe fostul soţ că a bătut-o şi a umilit-o, obligând-o să renunţe la cariera artistică.

Lora s-a săturat să fie condamnată pentru eşecul mariajului cu Dan Badea şi s-a hotărât să vorbească despre motivele cutremurătoare care au făcut-o să divorţeze.

Artista a povestit cu ochii în lacrimi, într-un interviu acordat emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, că fostul soţ a lovit-o şi a umilit-o. Lora a mărturisit că s-a decis să pună punct relaţiei atunci când comediantul i-a cerut să renunţe la cariera muzicală.

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru s-a întâmplat după ce am tolerat agresiunea verbală. În general, e bine să ai grijă cu bărbaţii agresivi. O altă limită a fost atunci când mi-a cerut să aleg între el şi muzică, ceea ce mi s-a părut extrem de nedrept. Cea mai mare minciună a fost atunci când a spus că-şi doreşte familie şi copii cu mine şi apoi mi-a spus că nu. A durut foarte tare! Nu vă imaginaţi. Au fost limite peste care nu am putut să trec şi să mai iubesc omul ăla. Ultima dată când am suferit foarte tare, am urlat în pernă şi apoi m-am ascuns în baie, între toaletă şi perete şi am plâns. Dar mi-a făcut foarte bine, m-a ajutat foarte mult. Ne-am întâlnit şi ne-am salutat, dar acum dacă ne-am întâlni eu nu l-aş saluta. Nu aş putea! Ar fi modul meu de a spune: ”Foarte urât din partea ta”. A spus ceva foarte urât. A fost întrebat dacă nu-i e frică să se recăsătorească din nou atât de repede şi el a spus: ”Nu, nu mi-e frică să fiu înşelat din nou”. Nu am înţeles ce a vrut să spună cu asta. Vreo 5 ani aşa simt că am pierdut, a povestit Lora.

 

 

 

Sursa: cancan.ro

Comentarii Facebook
Share Button

Lasă un răspuns