Macanache isi lanseaza noul album, „Macadopere”

Cel mai „fresh” artist roman de hip-hop din Romania, Macanache, se pregateste pentru lansarea unui noul album, „Macadopere”, pe 25 mai 2017, in Bucuresti.

MACADOPERE este un material 100% Funk, Jazz, Hip Hop, Boom Bap clasic„, spune chiar el.

Macanache a surprins in acest material viata sa personala si melancolia anilor 90′. Un „Amintiri din copilarie”, in felul sau, autentic, cu piese surprinzator de nostalgice, precum „O mama” sau „Surior„.

Ascultarea acestui album va fi o calatorie in trecut”, spune Macanache, „revenind usor in prezent„.

Piesele care se remarca cel mai mult sunt „Mult peste”, „Jon cel mic” si „Non stop (Vlad Flueraru remix)„, insa tot albumul este unul „clasic” Macanache, in care beat-urile caracteristice se imbina cu versurile cu umor sau … nu.

Dupa cum spune si pe a 3-a piesa de pe album, „Mult peste„, Macanache este „mult peste” alti artisti romani de rap, datorita stilului sau de imbinare a beat-urilor clasice, aproape retro, de funk & rap cu realitatea romaneasca, plina de „haz”.

Oricum, artistul spune ca cele mai „dragi” piese de pe acest album sunt „Banu e dusmanu” („un remake exceptional”, zice el) si „Micul de jon” („un pristail clasic devenit un cantec original”, mai zice Maca).

In afara de aceste piese apreciate de Macanache, mai sunt doua colaborari inedite, respectiv piesa „Dilimache” cu Dilimanjaro si piesa „Secret” cu Mara.

„Vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat sa realizez acest capitol al vietii mele in special familiei. Albumul contine zece cantece originale si trei remixuri.” – mai spune Macanache.

Lansarea oficiala a albumului in Bucuresti va avea loc in Kristal Club, pe 25 mai 2017, de la ora 20.00. Un bilet costa 30 de lei si poate fi cumparat de pe myticket.ro.

„Invitati speciali pentru aceasta nenorocire de show vor fi Exile din Arad, Dilimanjaro din Bacau, Mara direct din Constanta, Ufe si Zicu direct de pe nava mama, iar Micutzu se va asigura ca totul va decurge conform planunului din cand in cand.” – anunta Macanache.

De asemenea, albumul „Macadopere” va fi lansat si la Iasi pe 27 mai, la Bacau pe 12 mai si la Cluj-Napoca pe 18 mai.

Mai trebuie mentionat si faptul ca noul album poate fi ascultat deja pe internet.

Cine este Macanache?

Macanache este un MC din Romania, Bucuresti, originar din Cartierul Titan. Numele sau este Dinescu Constantin-Bogdan, nascut pe data de 25 Mai 1988.

S-a lansat in muzica in anul 2015 cu cantecul „Asta sunt eu”, ca artist independent. Stilul sau este relaxat si foarte sincer cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic educativ.

Este un maestru in arta rimelor pe loc in stilul liber, un personaj autentic al vremii sale si totodata unul dintre cei mai simpli si pasionati interpreti de muzica rap din cultura Hip Hop.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina lui de Facebook.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Comentarii Facebook
Share Button
Cel mai "fresh" artist roman de hip-hop din Romania, Macanache, se pregateste pentru lansarea unui noul album, "Macadopere", pe 25 mai 2017, in Bucuresti. "MACADOPERE este un material 100% Funk, Jazz, Hip Hop, Boom Bap clasic", spune chiar el. Macanache a surprins in acest material viata sa personala si melancolia anilor 90′. Un "Amintiri din copilarie", in felul sau, autentic, cu piese surprinzator de nostalgice, precum "O mama" sau "Surior". "Ascultarea acestui album va fi o calatorie in trecut", spune Macanache, "revenind usor in prezent". Piesele care se remarca cel mai mult sunt "Mult peste", "Jon cel mic" si "Non…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns