Marian Godină lansează o carte pentru copii

Marian Godină, polițiștul brașovean, pregătește o nouă lansare de carte. Noul volum se numește „În misiune cu Marian”, în care le explică celor mici ce presupune meseria sa și care sunt regulile de circulație, informează Agerpres.

A câștigat admirația publicului cu „Flash-uri din sens opus”, dar nu se oprește. Acum, Marian Godină pregătește o nouă carte, care cuprinde o serie de povestiri pentru copii, ilustrate cu imagini sugestive și atractive.

573ef7d1682ccff926b11f7e

Polițistul a scris pe o rețea de socializare despre motivele care au stat în spatele cărții ce se află în curs de apariție, printre acestea el menționând și faptul că „metodele de educare a copiilor sunt destul de învechite”.

Nu știu câtă eficiență mai are în ziua de azi o listă de reguli de genul ‘Nu bate mingea pe stradă, Nu traversa prin loc nepermis, Nu traversa prin fața sau prin spatele autobuzului oprit’, mai ales dacă nu sunt ambalate într-un mod captivant pentru copii care să-i facă să nu le perceapă ca pe niște porunci, ci ca pe niște povestiri interesante”, a spus Marian Godină.

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Marian Godină, polițiștul brașovean, pregătește o nouă lansare de carte. Noul volum se numește "În misiune cu Marian", în care le explică celor mici ce presupune meseria sa și care sunt regulile de circulație, informează Agerpres. A câștigat admirația publicului cu "Flash-uri din sens opus", dar nu se oprește. Acum, Marian Godină pregătește o nouă carte, care cuprinde o serie de povestiri pentru copii, ilustrate cu imagini sugestive și atractive. Polițistul a scris pe o rețea de socializare despre motivele care au stat în spatele cărții ce se află în curs de apariție, printre acestea el menționând și faptul că…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns