Masturbarea feminină, obiceiuri dezvăluite de 2.500 de femei

Autostimularea sexuală este un subiect tabu, însă detalii interesante referitoare la obiceiurile de masturbare au fost dezvăluite în cadrul unui sondaj la care au participat 2.500 de femei.

Publicaţia „Women’s Health“ a realizat un sondaj în cadrul căruia 2.500 de femei au fost intervievate în legătură cu obiceiurile de masturbare. Rezultatele au arătat că femeile recurg adesea la autostatisfacere şi atunci când au o relaţie stabilă sau sunt căsătorite, în proporţie de 67%, însă chiar dacă masturbarea este considerată un aspect important al vieţii sexuale 58% din respondente nu au îndrăznit să discute sau ar fi extrem de stânjenite să abordeze acest subiect cu partenerii de viaţă sau cu prietenii apropiaţi.

În proporţie de 37%, femeile au declarat că se masturbează în timp ce urmăresc la computer materiale pornografice. Impresionat este procentul femeilor care au avut parte de orgasme multiple în timpul masturbării: 74%. Dintre acestea, 19% au mărturisit că experimentează orgasme multiple de fiecare dată când se autosatisfac.

Sondajul a mai relevat că 28% se masturbează cu diverse jucării sexuale, în timp ce 65% se simt cel mai bine folosind mâinile. În ceea ce priveşte frecvenţa cu care recurg la acest tip de satisfacere sexuală, marea majoritate a admis că se întâmplă cel puţin o dată pe săptămână.

Într-un alt sondaj pe seama masturbării feminine, realizat de site-ul healthystrokes.com, s-a descoperit care sunt obiectele pe care reprezentantele sexului frumos le folosesc cel mai des în autosatisfacere. Astfel, pe lângă vibratoare şi dildouri, acestea apelează la lumânări, morcovi, banane, castraveţi, creioane, capătul de sus al sticlelor, mânerul periei de păr şi cariocile de tip marker. Aproape la fel de frecvent sunt folosite şi animalele de pluş, coada ciocanului, periuţele de dinţi electrice, mânerele de lemn şi ţurţurii de gheaţă.

 

 

Sursa: adevarul.ro

Comentarii Facebook
Share Button
Autostimularea sexuală este un subiect tabu, însă detalii interesante referitoare la obiceiurile de masturbare au fost dezvăluite în cadrul unui sondaj la care au participat 2.500 de femei. Publicaţia „Women’s Health“ a realizat un sondaj în cadrul căruia 2.500 de femei au fost intervievate în legătură cu obiceiurile de masturbare. Rezultatele au arătat că femeile recurg adesea la autostatisfacere şi atunci când au o relaţie stabilă sau sunt căsătorite, în proporţie de 67%, însă chiar dacă masturbarea este considerată un aspect important al vieţii sexuale 58% din respondente nu au îndrăznit să discute sau ar fi extrem de stânjenite să…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns