Medicii legisti au stabilit cauza mortii lui Chris Cornell

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, s-a sinucis au informat joi medici legisti din Detroit, citati de mass-media americane.

Bazându-ne pe observatiilor noastre, anchetam cazul ca o posibila sinucidere„, declarase anterior presei si directorul pentru relatii cu publicul al politiei din Detroit, Michael Woody.

Atunci când politistii au ajuns în camera, l-au gasit pe Chris Cornell întins în baie (…) mort. Anchetam moartea ca pe o posibila sinucidere, dar asteptam examinatorul medical pentru a stabili cauzele decesului si modul în care a survenit acesta„, precizase Michael Woody.

Un alt purtator de cuvânt al departamentului de politie din Detroit indicase anterior ca trupul neînsufletit al cântaretului în vârsta de 52 de ani a fost gasit cu o banda în jurul gâtului, în camera hotelului din Detroit unde era cazat, relateaza EFE citat de Agerpres.

O autopsie preliminara a fost realizata joi dupa-amiaza la Wayne County Medical Examiner’s Office. Raportul acesteia arata ca decesul a fost cauzat de sinucidere prin asfixiere. Un raport complet nu a fost înca realizat.

Politia a primit un apel miercuri la numarul de urgenta 911 în care o persoana care nu si-a dat numele a solicitat ajutor la hotelul MGM Grand Casino din centrul orasului Detroit.

Potrivit publicatiei locale WXYZ, sotia lui Cornell a sunat un prieten de familie pe care l-a rugat sa verifice daca sotul sau se simte bine. Prietenul a fortat usa camerei lui Cornell si l-a descoperit pe artist pe podeaua baii.

Cornell se afla în Detroit pentru a cânta împreuna cu Soundgarden, cu care începuse un turneu în Statele Unite în aprilie. Reprezentantul sau, Brian Bumbery, subliniase într-o declaratie pentru CNN, ca decesul muzicianului a survenit „brusc si neasteptat”.

 

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, s-a sinucis au informat joi medici legisti din Detroit, citati de mass-media americane. "Bazându-ne pe observatiilor noastre, anchetam cazul ca o posibila sinucidere", declarase anterior presei si directorul pentru relatii cu publicul al politiei din Detroit, Michael Woody. "Atunci când politistii au ajuns în camera, l-au gasit pe Chris Cornell întins în baie (...) mort. Anchetam moartea ca pe o posibila sinucidere, dar asteptam examinatorul medical pentru a stabili cauzele decesului si modul în care a survenit acesta", precizase Michael Woody. Un alt purtator de cuvânt al departamentului de politie din Detroit indicase…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns