Mihai Bendeac despre Carla’s Dreams

Mihai Bendeac nu ezită să spună lucrurilor pe nume. Dincolo de glumele sale, el este un om extrem de sincer. Comediantul a vorbit despre Carla’s Dreams și a spus cum este el ca om, în spatele măștii la care nu vrea să renunțe.

Ar fi trebuit să ajung, în seara asta, la concertul Carla’s Dreams. Însă, un episod de anxietate care mă chinuie de vreo 3 zile, mă face să nu pot merge. Vreau, totuși, să scriu ceva aici. Știu că nu e ok ce fac acum. Dar eu, Mihai Bendeac, mi-am construit cariera pe sinceritate. L-am cunoscut pe Carla’s Dreams Omul.

Și, vă garantez, este o persoana fascinantă. Un OM luminat și inteligent. O persoană, un artist ULUITOR. Un OM cu care fiecare secundă petrecută împreună este un câștig. Un OM cu care discuți religie, literatură, istorie, geopolitică, viziune despre viață și, chiar dacă ești sau nu de acord despre un subiect dezbătut, nu poți fi decât recunoscător că te afli alături de el și că ai cu cine combate concepte abstracte, mai putin abstracte si deloc abstracte. Ba chiar necesare, aș spune.

Aveți grijă ce anturaj aveți. Prieteni, cel mai important lucru în ceea ce privește anturajul vostru este capacitatea acestora de a vă duce cu un pas înainte ca inteligență și umanitate.

Mulțumesc Carla’s pentru orele petrecute împreună și sunt fericit și liniștit că un asemenea Artist/Om există pe unde (radio).

PS – Cred că sunt norocos. Nu am nicio legătură cu lumea mondenă sau cu lumea showbiz-ului. Dar Cheloo, Carla’s ori Delia mă fac să fiu fericit că îi cunosc”, a scris Mihai Bendeac.

Sursa: vip24.ro

Comentarii Facebook
Share Button
Mihai Bendeac nu ezită să spună lucrurilor pe nume. Dincolo de glumele sale, el este un om extrem de sincer. Comediantul a vorbit despre Carla’s Dreams și a spus cum este el ca om, în spatele măștii la care nu vrea să renunțe. „Ar fi trebuit să ajung, în seara asta, la concertul Carla’s Dreams. Însă, un episod de anxietate care mă chinuie de vreo 3 zile, mă face să nu pot merge. Vreau, totuși, să scriu ceva aici. Știu că nu e ok ce fac acum. Dar eu, Mihai Bendeac, mi-am construit cariera pe sinceritate. L-am cunoscut pe Carla’s…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns