O nouă navetă spaţială Virgin Galactic, proiectată să ducă oameni în cosmos

Virgin Galactic, compania miliardarului britanic Richard Branson, a dezvăluit noua navetă cu care vrea să ducă pasageri în spaţiu.

Aeronava, numită Unity, a fost adusă în scenă de o maşină de teren în care se afla chiar şeful firmei. Vehiculul spaţial a fost botezat de către nepoata în vârstă de un an a lui Richard Branson, dar nu cu o sticlă de şampanie, aşa cum se întâmplă la vapoare, ci cu o sticlă cu lapte.

Naveta poate transporta 8 oameni, 2 piloţi şi şase pasageri, la peste 100 de kilometri deasupra solului. Altitudinea este suficient de mare ca cei de la bord să devină imponderabili.

Peste 700 de oameni s-au înscris deja pentru zborurile spaţiale ale Virgin Galactic, chiar dacă preţul unui bilet este de 250.000 de dolari.

 

sursa: digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Virgin Galactic, compania miliardarului britanic Richard Branson, a dezvăluit noua navetă cu care vrea să ducă pasageri în spaţiu. Aeronava, numită Unity, a fost adusă în scenă de o maşină de teren în care se afla chiar şeful firmei. Vehiculul spaţial a fost botezat de către nepoata în vârstă de un an a lui Richard Branson, dar nu cu o sticlă de şampanie, aşa cum se întâmplă la vapoare, ci cu o sticlă cu lapte. Naveta poate transporta 8 oameni, 2 piloţi şi şase pasageri, la peste 100 de kilometri deasupra solului. Altitudinea este suficient de mare ca cei de…

Da o nota

0

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns