O nouă televiziune a intrat în grila RCS&RDS – Da Vinci Learning

RCS & RDS a introdus începând din 27 mai, un nou canal de televiziune în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital şi satelit. Este vorba despre canalule ducațional Da Vinci Learning. 

Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS: „Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conținutul de calitate al noului canal tematic acoperă preferințele consumatorilor noștri de toate vârstele. Suntem constant preocupaţi de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conținut de cea mai înaltă calitate consumatorilor noştri.

Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning: „Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combină în structura lui, programele educative cu programele pentru copii şi nu în ultimul rând programele documentare. Este un profesor particular care “meditează” întreaga familie. Un profesor care în mod gratuit te învaţă totul de la fizică, la biologie, de la matematică la astrologie şi geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de ştiinţă, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaştere, ştiinţă şi adevăr.” spune.

Emisiuni din grila postului:

Povestea vietii
Serialul animat Povestea vietii prezinta si explica intr-un mod distractiv si educativ modul in care functioneaza organismul uman.
Într-unul din episoade Da Vinci Learning explica Da Vinci Learning explică rolul digestiei. Inamicii corpului sunt nenumarati. Tot felul de virusi si bacterii pot provoca boli mai grave sau mai usoare, precum guturaiul. Pentru a se apara impotriva microbilor, corpul uman dispune de o „politie” formata din globule albe si anticorpi. Organismul nostru e agresat insa si de tot felul de otravuri: toxine, gaze, produse chimice, unele naturale, dar majoritatea, produse de om.

Ce si Cum
Serialul educativ „Ce şi cum” prezintă şi explică într-un mod distractiv cele mai diferite teme, printre care: istoria antică şi medievală, civilizaţie şi societate, lumea contemporană sau ştiinţă şi tehnică. Amfitrionii emisiunii sunt personajele animate Theo, Tess şi Quentin.
Spre exemplu, intr-un episod al serialului educativ „Ce şi cum”, Da Vinci Learning explică cum şi de ce au fost inventaţi banii.

Futuris
Toate dispozitivele electronice pierd energie. In acest serial se esplică cum vor arăta aparatele electronice de mâine care nu mai pierd energie.

Omul contra naturii – Zăpada
Poate știința să controleze avalanșele? Care este cauza lor? Cum pot fi prevestite?

Artzooka
Arta e în tot și toate și merge mână în mână cu creativitatea și cunoașterea. Artzooka îi învață pe copii cum să deseneze și să picteze.

Degete dibace, o emisiune ce stimulează creativitatea copiilor și îi încurajează să-și depășească limitele.

Ciudățeniile științei

Postul este distribuit în România de compania Alma Media, care a adus în țara noastră și canalul The Medical Channel.

 

Sursa: paginademedia.ro

Comentarii Facebook
Share Button
RCS & RDS a introdus începând din 27 mai, un nou canal de televiziune în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital şi satelit. Este vorba despre canalule ducațional Da Vinci Learning.  Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS: „Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conținutul de calitate al noului canal tematic acoperă preferințele consumatorilor noștri de toate vârstele. Suntem constant preocupaţi de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conținut de cea mai înaltă calitate consumatorilor noştri.” Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning: „Da Vinci Learning este un canal de televiziune…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns