Partidă de fotbal cu toți jucătorii beți

Uneori cele mai simple descrieri sunt cele mai bune. Un astfel de exemplu este videoclipul de mai jos, despre care cei care l-au postat au spus doar „oameni beți jucând fotbal”. Filmulețul a strâns peste două milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

Înainte de a-i vedea pe jucătorii beți care se fac de râs încercând să paseze, să dribleze sau să șuteze avem ocazia să vedem și cum se „pregătesc” de meci.

Imediat ce toată lumea e gata, meciul poate să înceapă, însă aflăm rapid că există și o regulă-surpriză: jucătorii nu trebuie doar să se îmbete înainte de meci, ei trebuie să păstreze starea și pe durata partidei. Imediat după ce înscrie jucătorul trebuie să sufle în etilotest și, dacă alcoolemia e mai mică de 1 la mie, golul nu este validat.

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Uneori cele mai simple descrieri sunt cele mai bune. Un astfel de exemplu este videoclipul de mai jos, despre care cei care l-au postat au spus doar „oameni beți jucând fotbal”. Filmulețul a strâns peste două milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri pe rețelele de socializare. Înainte de a-i vedea pe jucătorii beți care se fac de râs încercând să paseze, să dribleze sau să șuteze avem ocazia să vedem și cum se „pregătesc” de meci. Imediat ce toată lumea e gata, meciul poate să înceapă, însă aflăm rapid că există și o regulă-surpriză: jucătorii nu trebuie…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns