Problema de logica pentru copii pe care nu o pot rezolva adultii

O problema de logica pentru copii da mari batai de cap adultilor. Este vorba despre analizarea unei imagini in care apar niste turisti.

Tot ce trebuie sa detii pentru a rezolva aceasta problema este putina logica si imaginatie. Testul cu imaginea alb-negru in care apar turisti la camping a facut furori prin scolile din Rusia, iar acum toata lumea incearca sa rezolve dilemele pe care cei mici le-au solutionat din prima.

Problema-capcana a aparut in cartea „Vsegda vsem veselo: Sbornik igr i razvlecheniy” („E distractiv pentru toata lumea: Compilatie de jocuri). Creatorul acestui examen este scriitorul E. M. Minskin. Problema a fost data in Uniunea Sovietica elevilor din clasele primare. De atunci si pana azi au trecut ceva ani, insa asta nu e o scuza pentru nimeni in a-si folosi logica. Esti pregatit?

Imaginea pe care trebuie sa o analizezi:

Problema-de-logica-pentru-copii-pe-care-nu-o-pot-rezolva-adultii-1

 

Intrebarile la care trebuie sa raspunzi:

1. Cati turisti sunt la camping?
2. Cand au ajuns turistii: ieri sau zilele trecute?
3. Cum au ajuns pana acolo?
4. Exista vreun oras in apropiere?
5. Din ce parte sufla vantul: nord sau sud?
6. In ce moment al zilei este facuta fotografia? Dimineata, ziua sau seara?
7. Unde s-a dus Alex?
8. Cine a stat de paza ieri?
9. Ce zi e azi?

Rezolvarea acestui test este pentru persoanele care tin la detalii. Haide, gandeste-te putin inainte de a afla raspunsurile. Esti gata? Vrei sa afli raspunsurile corecte?

-Rezultat AICI-

Comentarii Facebook
Share Button
O problema de logica pentru copii da mari batai de cap adultilor. Este vorba despre analizarea unei imagini in care apar niste turisti. Tot ce trebuie sa detii pentru a rezolva aceasta problema este putina logica si imaginatie. Testul cu imaginea alb-negru in care apar turisti la camping a facut furori prin scolile din Rusia, iar acum toata lumea incearca sa rezolve dilemele pe care cei mici le-au solutionat din prima. Problema-capcana a aparut in cartea „Vsegda vsem veselo: Sbornik igr i razvlecheniy” („E distractiv pentru toata lumea: Compilatie de jocuri). Creatorul acestui examen este scriitorul E. M. Minskin. Problema…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns