Disclaimer

Statutul nostru juridic

Fisierele de pe site-ul RadioStil.Ro nu sunt gazduite de noi. Serverele noastre ruleaza programe automate care permit utilizatorilor sa faca schimb de fisiere, raspunderea legala asupra acestor fisiere apartinand in exclusivitate utilizatorilor care le transfera; continutul efectiv acestor fisiere nu este  stocat sau transferat de RadioStil.Ro.

Deoarece numarul de fisiere este foarte mare, sortarea si verificarea manuala a lor este nefezabila in conditile unei entitati non-profit cum este RadioStil.Ro. Prin urmare, raspunderea asupra continutului transferat apartine in exclusivitate utilizatorilor, administratorul site-ului nu poate sa ii protejeze in nici un fel de consecintele legale ale actiunilor lor.

Aceasta declinare a raspunderi este perfect legala. Suplimentar, legislatia tarii gazda nu criminalizeaza transferul neautorizat al operelor purtatoare de drepturi prin intermediul retelelor informatice, in mod non-profit, aceste activitati fiind considerate exclusiv probleme de natura civila.

In acest sens, deoarece nu promovam sau toleram activitatile de natura sa incalce dreptul de autor, RadioStil.Ro colaboreaza cu titularii de drepturi pentru limitarea oricaror pierderi suferite, reale sau potentiale. In acord cu legislatia tarii, ne obligam sa indepartam orice fisier identificat ca neautorizat de titularii de drepturi, sau organizatiile care-i reprezinta, in termen de 48h de la notificare.

Raporteaza

Daca va gasiti in situatia descrisa, si considerati ca unul din fisierele transferate de utilizatorii nostri se face cu incalcarea drepturilor dvs. legale, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa de email de mai jos. Este obligatoriu sa includeti adresa fisierului pe site-ul nostru, asa cum apare in bara de adrese a browser-ului, precum si copii scanate ale documentelor din care sa reiasa ca sunteti titularul drepturilor aspura fisierelor in cauza.

– Notificarile anonime sau de la terte persoane nu sunt luate in considerare

RadioStil.Ro nu are abilitatea sau obligatia legala de a verifica daca operele sunt transferate cu consimtamantul titularului de drepturi, in lipsa unei reclamatii directe de la acesta, sau de la reprezentantii sai.

Cererea dvs. va fi analizata in termen de 48h de administratorul RadioStil.Ro, si daca va fi gasita intemeiata, fisierul va fi indepartat.

Notificarile vor fi trimise pe adresa: office@radiostil.ro