Sigourney Weaver, „întinerită” digital pentru viitoarele filme „Alien”

Regizorul Ridley Scott nu exclude ideea de a folosi o imagine „întinerită” digital a lui Sigourney Weaver pentru a o aduce înapoi pe Ripley în seria „Alien”, scrie The Playlist.

Potrivit sursei citate de Agerpres, Ridley Scott mai plănuiește cel puțin două filme în afară de „Alien: Covenant” pentru a face legătura cu producția originală „Alien”, pe care a regizat-o tot el în urmă cu câteva zeci de ani.

Acum avem un sinopsis de zece pagini. John Logan îl scrie. Știm unde mergem cu acțiunea„, a spus regizorul. El nu a exclus ideea de a folosi în următoarele filme o Sigourney Weaver „întinerită” digital. „S-ar putea face”, a spus el. „Întinerirea” digitală este la modă în aceste zile la Hollywood, prilejuind printre altele apariții pline de energie ale lui Robert Downey Jr. în „Avengers: Civil War” sau Carrie Fisher în „Rogue One: A Star Wars Story”, notează The Playlist.

 

 

 

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Regizorul Ridley Scott nu exclude ideea de a folosi o imagine "întinerită" digital a lui Sigourney Weaver pentru a o aduce înapoi pe Ripley în seria "Alien", scrie The Playlist. Potrivit sursei citate de Agerpres, Ridley Scott mai plănuiește cel puțin două filme în afară de "Alien: Covenant" pentru a face legătura cu producția originală "Alien", pe care a regizat-o tot el în urmă cu câteva zeci de ani. "Acum avem un sinopsis de zece pagini. John Logan îl scrie. Știm unde mergem cu acțiunea", a spus regizorul. El nu a exclus ideea de a folosi în următoarele filme o…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns