TESTUL PODULUI: Alege o situatie si vezi ce spune aceasta despre RELATIILE TALE!

TESTUL PODULUI este cel mai inedit mod de a afla adevarul despre relatiile cu cei din jurul tau. Acest test psihologic va dezvalui tot ceea ce ascunzi sau nu iti dai seama ca se intampla.

In fata unui pod foarte ingust erau doua capre. Pentru ca podul nu permitea ca amandoua sa treaca in acelasi timp, trebuia gasita o solutie incat ambele sa ajunga la celalalt capat al malului.

Care din situatiile de mai jos crezi ca a fost cea mai aproape de adevar? Citeste variantele si alege un numar. Afla apoi ce spune asta despre tine.

TESTUL PODULUI:

1. Una dintre capre a lasat-o pe cealalta sa treaca prima, de bunavoie.

2. Cele doua capre s-au luat la bataie, iar cea mai puternica a trecut in final podul.

3. Pentru ca nu incapeau pe podul ingust, una dintre capre s-a asezat iar cealalta a trecut peste ea. Astfel amandoua aveau loc pe pod.

4. Cele doua capre s-au luat la bataie iar ambele au cazut in apa deoarece s-a rupt podul de nuiele.

5. Nicio capra nu a dorit sa treaca podul pentru a nu se supara una pe cealalta.

 

 

 

 

Raspunsurile:

1. Daca ai ales situatia de la numarul 1 asta spune multe despre sufletul tau. Iti place sa fii prieten cu toata lumea. Esti o persoana cu capul pe umeri si cedezi pentru ca altfel vei avea de pierdut atat tu cat si prietenul sau colegul tau.

2. Esti o persoana foarte puternica. Nimic nu te poate intoarce din drum. Poti deveni extremist in atitudine. Nu ai cele mai fine modalitati de a interactiona cu ceilalti, iar cand vine vorba de o batalie iei lucrurile prea in serios.

3. Esti o persoana calma, sadesti numai pace si veselie in jurul tau. Iti pasa de ceilalti si vrei ca si ei sa fie mereu cu zambetul pe buze. Esti perspicace si extrem de inteligent in a gasi soluti care sa solutioneze problemele in timp eficient.

4. Nu poti vedea lucrurile decat in alb si negru. Pentru tine nu exista gri si nici alte culori. Esti foarte cinic si preferi sa piarda si celalalt daca tu nu poti oricum sa castigi.

5. Esti o persoana idealista si astepti ca toate lucrurile sa se rezolve de la sine. Crezi in karma si destin si ai incredere ca desi nu faci nimic ti se vor indeplini dorintele.

 

Comentarii Facebook
Share Button
TESTUL PODULUI este cel mai inedit mod de a afla adevarul despre relatiile cu cei din jurul tau. Acest test psihologic va dezvalui tot ceea ce ascunzi sau nu iti dai seama ca se intampla. In fata unui pod foarte ingust erau doua capre. Pentru ca podul nu permitea ca amandoua sa treaca in acelasi timp, trebuia gasita o solutie incat ambele sa ajunga la celalalt capat al malului. Care din situatiile de mai jos crezi ca a fost cea mai aproape de adevar? Citeste variantele si alege un numar. Afla apoi ce spune asta despre tine. TESTUL PODULUI: 1.…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns