Uită-te atent la imagine. Vezi ceva?

Tu vezi detaliul din aceasta imagine alb-negru?

O imagine a înnebunit internauţii, care au distribuit fotografia fiind amuzaţi de detaliul care se ascunde în spatele modelului alb-negru. Tu îl vezi?

Important e să nu fi prea aproape de ecran, aşa că trebuie să te dai un pas în spate pentru a vedea clar imaginea formată de liniile în zigzag, coform independent.co.uk.

Astfel, vei descoperi că ele dau iluzia unui urs panda. Dacă te întrebi ce e, află că ursuleţul e logoul Fondului Mondial pentru Natură (WWF).

Liniile formează un panda
Liniile formează un panda

Imaginea, realizată de un artist rus, a fost republicată recent pe reddit.com, după ce a circulat în urmă cu trei ani pe un alt site, imgur.com. Asta pentru că face referire la eforturile pentru conservarea urşilor panda uriaşi. Conform Fondului, în 2014, mai existau 1.864 de exemplare în sălbăticie, iar specia se află pe lista celor pe cale de dispariţie.

 

Comentarii Facebook
Share Button
O imagine a înnebunit internauţii, care au distribuit fotografia fiind amuzaţi de detaliul care se ascunde în spatele modelului alb-negru. Tu îl vezi? Important e să nu fi prea aproape de ecran, aşa că trebuie să te dai un pas în spate pentru a vedea clar imaginea formată de liniile în zigzag, coform independent.co.uk. Astfel, vei descoperi că ele dau iluzia unui urs panda. Dacă te întrebi ce e, află că ursuleţul e logoul Fondului Mondial pentru Natură (WWF). Imaginea, realizată de un artist rus, a fost republicată recent pe reddit.com, după ce a circulat în urmă cu trei ani…

Da o nota

0

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns