Un nou test pe internet face senzatie! Gaseste litera „O”

Testele online sunt din ce in ce mai populare! Acest nou test pe internet iti testeaza puterea de concentrare si viteza de reactie! Cat de bine te-ai descurcat?

Priveste bine imaginea si vezi cat de repede gasesti cele doua litere „O” intre toate literele „Q”:

Testul arata doua blocuri de litere „Q”, fiecare avand ascuns cate o litera „O”.

Acest test vizual te ajuta sa descoperi cat de ridicat este nivelul tau de concentrare. Specialistii au descoperit ca oamenii care nu sunt 100% atenti la randurile de litere „Q”, ci se lasa distrasi de figurina din dreapta au un nivel de concentrare foarte mic.

Un-nou-test-pe-internet-face-senzatie-Gaseste-litera-O-770x470

Cercetatorii de la o facultate din Londra au descoperit ca participantii la teste care nu reusesc sa faca abstractie de la figurina desenata in dreapta imaginii arata simptome asociate cu ADHD, tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie.

Pentru cei care au o putere de concentrare mare, a gasi literele „O” printre randurile de litere „Q” este floare la ureche. Cei care reusesc sa gaseasca imediat literele indica o putere mare de concentrare. Vei gasi mai jos rezultatul, dar nu trisa!

Testul a ajuns acum  toata lumea vrea sa isi testeze puterea de concentrare!

Tu cum te-ai descurcat?

 

Comentarii Facebook
Share Button
Testele online sunt din ce in ce mai populare! Acest nou test pe internet iti testeaza puterea de concentrare si viteza de reactie! Cat de bine te-ai descurcat? Priveste bine imaginea si vezi cat de repede gasesti cele doua litere „O” intre toate literele „Q”: Testul arata doua blocuri de litere „Q”, fiecare avand ascuns cate o litera „O”. Acest test vizual te ajuta sa descoperi cat de ridicat este nivelul tau de concentrare. Specialistii au descoperit ca oamenii care nu sunt 100% atenti la randurile de litere „Q”, ci se lasa distrasi de figurina din dreapta au un nivel…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns