Calculeaza-ti vibratia anului 2017, in functie de data nasterii

Anul 2017 este anul unor noi inceputuri, potrivit specialistilor in numerologie. Numarul 1 da startul unui nou ciclu de 9 ani. Fiecare dintre noi are oportunitati de a planta semintele, care vor da rod, de a manifesta energii care sa ne duca intr-un nou stadiu al existentei noastre.

Anul 2017 este perfect pentru a-ti stabili obiective noi, reguli noi. In acest an poti incepe sa faci lucrurile diferit, in care sa renunti la tot ce este vechi in viata ta, de la obiecte, la obiceiuri si atitudini.

Mai intai afla-ti numarul pesonal

Numarul personal presupune reducerea numerelor pana la o singura cifra.

Exemplu: data nasterii  29 decembrie

12 (luna) devine 1+2=3

29 (ziua) devine 2+9=11 1+1=2

Aduna aceste numere 3+2=5

Apoi adauga la acest numar vibratia anului 2017 – 1.

5+1=6

Daca obtii un numar cu doua cifre, redu-l pana la una singura.

 

Vibratia personala 1

Va fi un an maret, oportun pentru noi inceputuri, in care te poti reinventa. Poate fi vorba despre un job nou, te muti in alt oras sau incepi o activitate la care visai de mult. Anul 2017 va fi unul al descoperirilor de sine, in care vei avea mai multa grija de tine si de sufletul tau, in care vei calatori mai mult in interiorul sufletului tau pentru a descoperi cine esti si care este scopul tau pe aceasta lume. S-ar putea sa-ti ia ceva vreme pana te vei obisnui cu noul,  insa ti se va potrivi aceasta calatorie. Fii pregatit sa primesti toate binecuvantarile.

Vibratia personala 2

A venit vremea sa stabilesti o fundatie solida si niste reguli ferme. Vei munci mult anul acesta, insa viata iti va deschide o multime de usi. Este anul abundentei pentru tine, nu doar din punct de vedere financiar. Tot ce atragi in viata ta se amplifica, de aceea este recomandat sa-ti ridici vibratiile interioare, pentru a atrage mai multa pozitivitate in viata ta. Poti limita accesul in viata ta oamenilor care te trag in jos, sa iti faci curatenie in viata si sa te eliberezi de stresul inutil. Este recomandat sa faci doar lucrurile in care crezi cu tarie.

Vibratia personala 3

Anul 2017 este anul exprimarii de sine, asa cum esti tu cu adevarat, autentic. Este timpul sa stai drept si sa spui ce simti. Universul iti prezinta toate oportunitatile pentru a lucra cu sentimentele tale si cu stima ta de sine. Daca ai o stima de sine scazuta, este anul propice sa-ti imbunatatesti imaginea de sine, sa te iubesti si sa-ti ridici vibratiile. Fa-ti un jurnal, canta, scrie, toate acestea iti vor fi de ajutor sa-ti deschizi calea spre creativitate.

Vibratia personala 4

Familia este centrul universului tau in acest an. Poate ca iti vei intemeia o familie sau poate ca sentimentele tale fata de familie vor deveni mai puternice. Sau poate iti redefinesti ideea de familie. Creste dorinta de a sta mai mult acasa si de a-ti crea un spatiu in care sa te simti in siguranta si in care sa-ti incarci bateriile. Iti umpli casa cu dragoste si vibratii pozitive, nu este exclusa o redecorare totala care sa-ti reflecte noua stare interioara.

Vibratia personala 5

Anul 2017 va fi unul al energiei creatoare, in care vei avea dorinta de a-ti indeplini toate telurile si visele. Indiferent ce faci, drumurile ti se vor deschide, obstacolele ti se vor topi. Daca esti singur, sunt sanse sa-ti intalnesti jumatatea. Iesi mai mult in lume caci poti intalni oameni care iti vor deschide nu numai inima, ci si drumul catre o viata mai buna.

Vibratia personala 6

Anul 2017 este unul in care iti vei concentra atentia catre sanatatea si starea ta de bine. Daca te-ai neglijat pana acum din punct de vedere fizic sau psihic, este momentul sa scapi de toate lucrurile negative din viata ta, care iti subrezeau sanatatea si starea de bine. Incepe un nou regim alimentar, incepe sa faci mai multa miscare, stabileste-ti reguli ferme in ceea ce priveste sanatatea, invata cum sa-ti canalizezi constructiv energia. Dormi mai mult si adopta o igiena spirituala care sa ti se potriveasca. Concentreaza-te pe tine anul acesta si canalizeaza-ti energia catre corpul si mintea ta.

Vibratia personala 7

Anul acesta este foarte puternic pentru tine si iti va aduce schimbari semnificative in viata. Poate te casatoresti, poate iti schimbi locul de munca, poate iti cumperi casa sau treci la un alt nivel de responsabilitate in viata ta. 2017 este si un an al puternicelor transformari spirituale, in care te trezesti, in care vrei sa-ti descoperi mai mult sinele superior, in care afli mai mult despre energii, vibratii, vindecare. Anul 2017 poate insemna si schimbarea anturajului, iar in jurul tau sa vina exact acei oameni care te vor ajuta sa te dezvolti atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Vibratia personala 8

2017 este anul transformarilor pentru tine. Simti provocarea schimbarii si a reinventarii de sine. Toate emotiile vechi vor iesi la suprafata asemenea bulelor de sampanie, dar doar pentru a fi curatate si schimbate. Vei privi altfel lucrurile, viata iti va aparea in alte perspective. In urma acestui proces de transformare vei fi sensibil si te vei bucura de magnetism. Vei simti energiile si abilitatea ta de a ti le manifesta la nivel inalt. Este o perioada propice sa inveti cum sa-ti gestionezi energia si cum sa o folosesti in interesul tau.

Vibratia personala 9

9 este un numar puternic, care poarta in el vibratia finalului. S-ar putea sa fi simtit aceasta energie inca din anul 2016, iar acum ai abilitatea de a ajunge la un nivel si mai profund. Vor fi si pentru tine oportunitati ale unor noi inceputuri, dar care au mai degraba legatura cu curatarea vechilor obiceiuri, deprinderi si credinte. Fii deschis si vei primi ghidarea de a intelege ce ai nevoie pentru a-ti atinge potentialul divin. Mai poti simti dorinta de a calatori, de a te descoperi, de a citi si de a te inscrie la diverse cursuri. Va fi un an puternic pentru tine, in care munca iti va fi rasplatita din plin.

 

Sursa: foreverconscious.com

 

Comentarii Facebook
Share Button
Anul 2017 este anul unor noi inceputuri, potrivit specialistilor in numerologie. Numarul 1 da startul unui nou ciclu de 9 ani. Fiecare dintre noi are oportunitati de a planta semintele, care vor da rod, de a manifesta energii care sa ne duca intr-un nou stadiu al existentei noastre. Anul 2017 este perfect pentru a-ti stabili obiective noi, reguli noi. In acest an poti incepe sa faci lucrurile diferit, in care sa renunti la tot ce este vechi in viata ta, de la obiecte, la obiceiuri si atitudini. Mai intai afla-ti numarul pesonal Numarul personal presupune reducerea numerelor pana la o…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns