Vreme capricioasă în următoarele zile

Sâmbătă noapte şi în prima parte a zilei de duminică se va depune strat nou de zăpadă în masivele din sud şi sud-vest. Ninsori vor mai apărea şi în Oltenia, nordul şi nord-vestul Munteniei, în timp ce în Dobrogea şi Banat va ploua. La începutul săptămânii viitoare, precipitaţii mixte vor fi în interiorul arcului carpatic.

În București, sâmbătă va fi bine din punct de vedere termic, fiind așteptate până la 7 grade în termometre, dsar vor apărea ploi şi lapoviţă duminică și la începutul zilei de luni. De marţi, însă, condiţiile de precipitaţii vor deveni tot mai puţine. Temperaturile vor rămâne plăcute şi vor trece de 7 grade Celsius săptămâna viioare.

În weekend ninsori slabe vor apărea local doar în Munţii Banatului şi în Carpaţii Orientali. Temperaturile din staţiuni vor rămâne cu precădere pozitive, iar vântul nu va crea probleme. Aflați detalii în materialul video de mai sus.

 

Sursa: Digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Sâmbătă noapte şi în prima parte a zilei de duminică se va depune strat nou de zăpadă în masivele din sud şi sud-vest. Ninsori vor mai apărea şi în Oltenia, nordul şi nord-vestul Munteniei, în timp ce în Dobrogea şi Banat va ploua. La începutul săptămânii viitoare, precipitaţii mixte vor fi în interiorul arcului carpatic. În București, sâmbătă va fi bine din punct de vedere termic, fiind așteptate până la 7 grade în termometre, dsar vor apărea ploi şi lapoviţă duminică și la începutul zilei de luni. De marţi, însă, condiţiile de precipitaţii vor deveni tot mai puţine. Temperaturile vor…

Votul Tau!

0

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns