Vremea se înrăutățește. Va ploua în toată țara, la munte va ninge

Meteorologii au emis, luni, o alertă de ploi, lapoviţă şi ninsori, precum şi de răcire semnificativă a vremii. Alerta este valabilă din această seară, de la ora 23.00, şi până joi la ora 23.00.

Temperaturile vor scădea tot mai mult, astfel că la mijlocul săptămânii nu se vor mai depăşi 17…18 Celsius. Va ploua abundent mai ales în nordul, vestul şi centrul ţării.

La munte ploile se vor transforma la început în lapoviţă, mâine noapte va ninge pe creste, apoi, miercuri ninsorile vor cuprinde în special masivele nordice unde se va depune strat de zăpadă.

Pentru scurt timp, ar putea apărea precipitaţii mixte şi în Dealurile de Vest, Maramureş, nordul Moldovei, estul şi nordul Transilvaniei. Vântul va sufla cu putere la munte precum şi în vestul şi sud-vestul ţării.

 

Sursa: digi24

Comentarii Facebook
Share Button
Meteorologii au emis, luni, o alertă de ploi, lapoviţă şi ninsori, precum şi de răcire semnificativă a vremii. Alerta este valabilă din această seară, de la ora 23.00, şi până joi la ora 23.00. Temperaturile vor scădea tot mai mult, astfel că la mijlocul săptămânii nu se vor mai depăşi 17...18 Celsius. Va ploua abundent mai ales în nordul, vestul şi centrul ţării. La munte ploile se vor transforma la început în lapoviţă, mâine noapte va ninge pe creste, apoi, miercuri ninsorile vor cuprinde în special masivele nordice unde se va depune strat de zăpadă. Pentru scurt timp, ar putea…

User Rating: 4.55 ( 2 votes)

Lasă un răspuns