5 Metode de facut bani pe internet in 2021

Poti face bani online in 2021?

Toata lumea isi doreste un venit suplimentar si multi dintre noi stim ca se pot face bani online. Insa multi dintre noi sau suntem la inceput sau nu cunoastem destule informatii despre aceasta metoda. Avand in vedere ca in ziua de azi tot mai multa lumea are acces la internet, nu este tocmai usor de facut bani, concurenta fiind extrem de ridicata aproape in orice nisa.

Care sunt cele mai bune metode de facut bani pe internet ?

Voi lista aici cele 10 metode de facut bani si voi incepe cu :

Metoda numarul 1

Packetstream.io – Instalezi o aplicatie pe pc prin care utilizatorii se pot folosi atat de internetul tau cat si de ip-ul tau.

Cum functioneaza mai exact?

Intri pe Packetstream.io iti faci cont, descarci programul si il instalezi pe PC . Prin intermediul acestui program, le permiti altor utilizatori sa se foloseasca de internetul tau si de ip-ul tau. Poti pune restrictii gen , limita maxima de trafic care ti-o poate consuma, restrictii pentru a nu intra pe anumite site-uri … etc. Teoretic este un castig pasiv, nu trebuie sa faci nimic inafara de a-ti tine pc-ul pornit si sa ai o conexiune buna de internet. Cu cat esti mai mult timp conectat la programul lor, cu atat castigul va fi mai mare.

PacketStream foloseste PayPal pentru a procesa platile clientilor. Suma minima de retragere este de 5,00 USD + o taxa de 3% se aplica la retrageri.

Metoda numarul 2

Minarea cripto monedei Bitcoin – Avantajul acestei metode este faptul ca poti mina si cumpara bitcoin. Daca bitcoin creste , si castigul tau dim minare creste. Cu o placa video decenta, un rx580, poti castiga 100 dolari lunar doar din minare.

Acum depinde si de bitcoin cat urca sau scade. Poti scoate castigul in bani sau poti cumpara Bitcoin si sa te rogi ca acesta sa urce. Un dezavantaj este faptul ca , aceasta metoda necesita energie electrica multa, iar in perioada actuala adica in 2021 , pretul curentului electric ucra cu peste 20% . Dar poti folosi Metoda 1 si 2 Simultan si castigi dublu.

Metoda numarul 3

ShutterStock.com – Iti vinzi fotografiile si filmarile. Aceasta metoda este dedicata pasionatilor foto video. Daca ai aparatura si abilitatile necesare, poti vinde orice poza.

Cel mai bine este sa intrati chiar voi pe site accesand link-ul si veti vedea un exemplu ce categorii de poze se pot vinde. Shutterstock este doar un site, puteti vinde pe mai multe site-uri ,exista foarte multe posibilitati.

Ceva asemanator am facut peste 10 ani. Ma jucam cu Fruity Loops, un programel de facut melodii si am creat cateva negative pe care le-am vandut pe elements.envato.com . Am castigat undeva la 50 usd pe atunci. M-am conectat recent la cont dar erau sterse creatiile mele, cred ca vechiturile le sterg si le actualizeaza.

Metoda numarul 4

Fiverr.com – Aici iti poti vinde talentul. Poti vinde aproape orice serviciu. Daca esti bun in redactari articole , sau in a compune muzica, in a face poze profesionale dedicate , a face logo-uri sau bannere. Tot ce trebuie este sa te inregistrezi aici , dupa completarea datelor la creare contului esti liber sa iti pui la vanzare serviciile. Aici poti fi platit pentru a-ti face poze cu semne sau indicatoare, cu mesaje. Daca te pricepi la desene, poti desena, face portrete digitale . Iti poti oferi abilitatile de matematician sau fizician sau chimist sau poti face psihologie online. Posibilitatile sunt nelimitate. Cunoasterea limbii engleze nu este obligatorie. Poti vinde servicii si in Romania, insa castigul nu este la fel de mare.

Daca cunosti limba engleza la nivel avansat, ai sanse mari sa colaborezi cu orice client de oriunde din lume.

Metoda numarul 5

Chaturbate – VideoChat de acasa. Nu este recomandat pentru oricine si in plus ca este interzis persoanelor sub 18 ani. Care sunt avantajele si dezavantajele ?

Avantaje: Lejeritate, Comoditate, Propriul sef, Bani castigati usor, Program personalizat .

Dezavantaje: Nu o poate face oricine si nu este tocmai o metoda recomandata pentru oricine.

De ce ai nevoie pentru a incepe videochat?

Un calculator sau mai bine un laptop bun, un webcam performant si o conexiune foarte buna la internet. Obligatoriu necesara limba engleza.

Avantajul este ca poti bloca ip-uri ca tu sa beneficiezi de intimitate 100%. Poti alege sa fii afisata doar in anumite tari.

Cum te inscri in acest program? Este simplu. Intri si te inregistrezi aici , iti faci cont (nu este obligatoriu email, nici card bancar) . Dupa crearea contului ti-l pui la punct cu informatii si poze, trebuie sa incarci documente care sa ateste ca ai peste 18 ani si poti incepe de indata ce ai fost aprobat. In ziua de azi este destul de saturata aceasta metoda si nu se castigca cum se castiga acum 5 ani de exemplu. Insa un minim de 1000 euro poti face linistit lunar.

RadioStil.ro - Un blog cu de toate - Marketing si Promovare
Logo