Bagă eMAG reduceri de zici că umblă la kilometrajul prețurilor și-l dă înapoi

Taman numai bine înainte de Crăciun, eMAG are o campanie de reduceri. A început pe 6 decembrie, nu e cert cât rezistă stocurile, dar deocamdată ai o mulțime de reduceri de care să profiți.

eMAG Sărbătorilor e campania prin care eMAG aduce cele mai bune reduceri înainte de Crăciun. Dacă ești în căutare de cadouri, atunci ar trebui să arunci o privire peste ofertele pe care magazinul le pune online. Da, până și iPhone Xs e la preț mai mic.

Reducerile eMAG care te fac să uiți de Moș Crăciun

Prima recomandare e un televizor pentru toate bugetele. E un smart TV cu Android, are diagonală de 81 cm și vine la fix să-ți umple casa. Îl găsești la eMAG cu o reducere de 33%.

Seria Lite de la Huawei e excelentă, mai ales când vezi prețul. De exemplu, P20 Lite are reducere de 41% la eMAG și un hardware excelent pentru așa nivel de cost.

Nu putea lipsi un laptop din ofertă. De exemplu, Acer Aspire 5 are o reducere de 37% și un hardware bun: procesor cu patru nuclee, ecran de 15,6 inci Full HD, 4 GB de memorie RAM și un SSD de 256 GB.

Se vede că magazinul a băgat reducerile alea mari, când prinzi un iPhone la -32%. E vorba de un iPhone 7 cu 32 GB spațiu de stocare, rezistă la apă, are cameră foto de 12 megapixeli si are Touch ID.

Tot un TV bun, datorită reducerii de 40%, e și Wellington de 109 cm. Are rezoluție 4K, e smart TV și are un preț excepțional.

În fine, încă o recomandare de laptop: Lenovo IdeaPad cu procesor Intel Core i3, ecran de 14 inci, 4 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare. Reducerea eMAG e de 31% .

Manipulare: playtech.ro (07.12.2018)

Comentarii Facebook
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)