Billie Eilish lansează melodia “come out and play”

La doar 14 ani a cucerit publicul cu melodia “Ocean Eyes”, iar ulterior a adunat milioane de descărcări pe Spotify. Billie Eilish revine cu melodia “come out and play”, care ne introduce în atmosfera de Sărbători.

După ce a stârnit valuri de emoție cu piesa „when the party’s over” – care a înregistrat până acum peste 158 de milioane de ascultări, Billie Eilish se arată fanilor într-o altă ipostază, odată cu lansarea neașteptată a piesei „come out and play”.

În prezent, artista de doar 16 ani se află în turneul nord-american, „1 BY 1” și va susține trei spectacole excepționale în Los Angeles, orașul ei natal.

Billie Eilish este una dintre cele mai bune voci sub 20 de ani, reușind să cucerească publicul tânăr încă din 2015. Un an mai târziu, artista a adunat peste 132 de milioane de stream-uri pe Spotify la melodia “Ocean Eyes”. Poate una dintre cele mai cunoscute colaborări este Lovely, melodia plină de sensibilitate lansată de artistă împreună cu Khalid.

La sfârșitul lunii octombrie, Billie Eilish a lansat melodia “when the party’s over”, care a adunat, până acum, peste 60 de milioane de vizualizări. Pe lângă vocea inconfundabilă, Billie Eilish are și un stil aparte, videoclipurile ei fiind pline de metafore.

EP-ul ei de debut, “Don’t Smile at Me” a fost lansat în luna august, iar Apple Music a numit-o, o lună mai târziu, “Up Next artist”, datorită succesului avut cu primul material discografic.

 

Sursa: infomusica.ro

Comentarii Facebook
La doar 14 ani a cucerit publicul cu melodia "Ocean Eyes", iar ulterior a adunat milioane de descărcări pe Spotify. Billie Eilish revine cu melodia "come out and play", care ne introduce în atmosfera de Sărbători. După ce a stârnit valuri de emoție cu piesa „when the party’s over” - care a înregistrat până acum peste 158 de milioane de ascultări, Billie Eilish se arată fanilor într-o altă ipostază, odată cu lansarea neașteptată a piesei „come out and play”. În prezent, artista de doar 16 ani se află în turneul nord-american, „1 BY 1” și va susține trei spectacole excepționale în Los…

Evalueaza

0%

User Rating: 4.6 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)