Detaliul bizar dintr-o imagine NASA. Ce se vede pe Lună

Un bărbat pasionat de astronomie și interesat de viața extraterestră susține că a descoperit dovada existenței unei forme de viață pe Lună.

Bărbatul a privit cu atenție mai multe imagini cu Luna surprinse de NASA de-a lungul timpului și a observat în unele dintre ele un obiect ce pare o turlă construită de cineva. ”Aceasta pare că iese din centrul unui crater, însă acelea nu sunt cratere, ci mai multe structuri mici și strălucitoare”, susține bărbatul, citat de mirror.co.uk.

luna-ozn-1_13954100

Bineînțeles, după ce a publicat imaginile cu descoperirea sa pe Facebook, părerile s-au împărțit. Unii utilizatori cred ceea ce spune bărbatul, în timp ce alții au fost sceptici.

luna-ozn-2_74892500

Sursa: realitateaTv
Comentarii Facebook
Un bărbat pasionat de astronomie și interesat de viața extraterestră susține că a descoperit dovada existenței unei forme de viață pe Lună. Bărbatul a privit cu atenție mai multe imagini cu Luna surprinse de NASA de-a lungul timpului și a observat în unele dintre ele un obiect ce pare o turlă construită de cineva. ”Aceasta pare că iese din centrul unui crater, însă acelea nu sunt cratere, ci mai multe structuri mici și strălucitoare”, susține bărbatul, citat de mirror.co.uk. Bineînțeles, după ce a publicat imaginile cu descoperirea sa pe Facebook, părerile s-au împărțit. Unii utilizatori cred ceea ce spune bărbatul,…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.82 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)