Dincolo de aparente

Învață să fii fericit în propria ta lume, în lumea actuală, în cea în care te trezești în fiecare dimineață, fără să ții cont de durerea cauzată de cei din jurul tău. Ei sunt doar niște pioni în jocul ăsta mare numit viață. Mulțumește-le! Te-au ajutat să  evoluezi , să te maturizezi , să fii mai puternic.

Dă voie tuturor să între în viața ta! Oricum nimeni și nimic nu poate să mai frânga o inima deja frântă. Nu-ți fie teamă să ridici capul din pământ și să îți deschizi  inima! Lasă durerea din tine să ardă și împrăștie cenușa peste mări și țări, trage aer adânc în piept și pornește în căutarea noului tău suflet.
Trăiește-ți viața!
Trăiește-ți visele fără frică!

Iubirea nu poate veni dacă tu o aștepți cu tristețe.
Și ce dacă doare?
Și ce dacă ai ajuns la pământ de atâtea ori?
Viața e numai una! De câte ori cobori, de atâtea ori te ridici și mai sus.
Tot timpul trebuie să alegem , toți dintre noi. Acum alege dintre lucrurile pe care le ai și valorează, bucură-te la maxim de ele!

Traieste, dincolo de aparente…

 

 

Comentarii Facebook
Învață să fii fericit în propria ta lume, în lumea actuală, în cea în care te trezești în fiecare dimineață, fără să ții cont de durerea cauzată de cei din jurul tău. Ei sunt doar niște pioni în jocul ăsta mare numit viață. Mulțumește-le! Te-au ajutat să  evoluezi , să te maturizezi , să fii mai puternic. Dă voie tuturor să între în viața ta! Oricum nimeni și nimic nu poate să mai frânga o inima deja frântă. Nu-ți fie teamă să ridici capul din pământ și să îți deschizi  inima! Lasă durerea din tine să ardă și împrăștie cenușa…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.48 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)