FIICA MADONNEI S-A AFIȘAT CU SÂNII LA VEDERE ȘI PĂR PE PICIOARE

Lourdes, fiica Madonnei, a avut o nouă apariție de pomină pe covorul roșu al evenimentului Vogue Fashion Fund Awards, desfășurat la New York, luni, 5 noiembrie.

Lourdes și-a afișat stilul său vestimentar nonconformist, dar și-a atras o mulțime de critici. A respectat “dress code-ul”, dar l-a dus la un alt nivel.

Lourdes Ciccone Leon a purtat o ţinută albă transparentă prin care i se puteau vedea sânii. Mai mult decât atât, ea avea păr pe picioare şi la subraţ.

Nu este prima dată când Lourdes Maria Ciccone Leon, fiica Madonnei, a scandalizat cu apariția sa. Ea fost unul dintre modelele care au defilat la Săptămâna Modei de la New York.

A prezentat colecția Gypsy Sport Spring Summer 2019. Lourdes a apărut neeepilată pe picioare. Este o mai veche decizie a ei prin care încearcă să spună că acest detaliu ține de feminitate. De altfel, ea și Madonna au apărut împreună într-un pictorial în care erau neepilate.

 

Sursa: profm.ro

Comentarii Facebook
Lourdes, fiica Madonnei, a avut o nouă apariție de pomină pe covorul roșu al evenimentului Vogue Fashion Fund Awards, desfășurat la New York, luni, 5 noiembrie. Lourdes și-a afișat stilul său vestimentar nonconformist, dar și-a atras o mulțime de critici. A respectat "dress code-ul", dar l-a dus la un alt nivel. Lourdes Ciccone Leon a purtat o ţinută albă transparentă prin care i se puteau vedea sânii. Mai mult decât atât, ea avea păr pe picioare şi la subraţ. Nu este prima dată când Lourdes Maria Ciccone Leon, fiica Madonnei, a scandalizat cu apariția sa. Ea fost unul dintre modelele…

Evalueaza

0%

User Rating: 4.53 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)