Meseriasi amenajari interioare OLX – trebuie sa fii atent cu cine vei incepe sa lucrezi

Utilizand facebook zilnic, chiar des, am observat o postare pe un grup de constructii si amenajari. Un individ postase ca a vrut sa isi reamenajeze casa gen: gresie, faianta, zugravit si toate cele.

Neavand cunostiintele necesare, nici bugetul unei firme renumite, a zis ca apeleaza la un meserias de pe olx . Omul a cautat cateva zile, a vazut ca e plin olx cu prestari servicii de genul, dar nu s-a dat batut. El a sunat la mai multe persoane si a discutat cu fiecare, preturi, termenii lor si asa mai departe.

Trec cateva zile si dansul il gaseste pe „alesul” , meseriasul de pe olx. Il invita la el, ii face constatarea, explica cum vrea sa arete  etc etc. Zis si facut , meseriasul isi aduce ajutoare si incepe sa demoleze ce ii de demolat. Goleste prin apartament , face curat si isi incepe lucrul. Proprietarul , intre timp s-a mutat in alta parte, el venea sa ii verifice doar odata pe zi sau daca acesta era sunat de meseriasi sa aduca materiale sau ceva. Prima zi a fost seara a fost cum a fost, a doua seara deja cei 3 meseriasi, deja se apucasera sa faca prin apartament, unul gletuia, celalalt punea gresie si unul le dadea la mana. Dar dupa 3 zile , vine seara, muncitorii pleaca acasa iar proprietarul avea timp mai mult sa mearga sa verifice sa vada cat au inaintat muncitorii.

Doar atunci el vazuse ca defapt apartamentul propriatarului arata mai rau decat inainte. Asa zisii meseriasi, faceau experienta pe apartamentul acestuia. El i-a asteptat a doua zi si le-a explicat care e situtati. Dupa o cearta buna , meseriasii au plecat dar el a ramas si fara bani si cu materialele pe jumate distruse.

Constatarea proprietarului era defapt, gresia montata prost, tocurile la usa montate fara dreptar, gletuiala facuta de mantuiala, cu glet de 2 cm la colturi care nu crede ca s-ar mai fi putut slefui si lista continua. Avand incredere in meseriasi de pe olx, el a avut de pierdut. Acestia nu aveau nici firma pentru ca lucrau la negru. De ce a ales sa lucreze cu ei? Pentru ca ei au oferit cel mai bun pret la o calitate „super” . Asta este invatatura de minte pentru el, data viitoare va apela la o firma care daca se poate sa aiba un portofoliu si un istoric curat.

Ce uitasem sa fac, sa descarc pozele sa le postez aici cu munca facuta de acei meseriasi. M-am speriat cand am vazut ce au reusit sa faca. Niste copii de 5-6 ani faceau la fel de prost ca ei.

Ce am invatat de asta? Ca sa nu apelezi la meseriasi de pe olx ci la o firma de amenajari interioare care poate raspunde penal in cazurile in care este vorba de teapa. Cand cautati o firma, va sfatuiesc sa cautati pe google si verificati doar site-urile care au expusa firma in pagina de contact, astfel veti putea sa ii verificati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*