Omagiu adus de sonda InSight, ajunsă pe Marte, artiştilor trupei “Goodbye to Gravity”, decedaţi la Colectiv

Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Ţenea şi Mihai Alexandru , cei 4 membri ai trupei Goodbye to Gravity”, care au decedat în urma incendiului din Clubul Colectiv, au fost omagiaţi de Sonda InSight, care a ajuns pe Marte, la 6 luni de la lansare.

Aceasta a purtat un microcip cu numele lui şi ale altor pământeni, ideea ca numele artiştilor români să apară pe această listă fiind a germanului Andreas Schönhofen, fan al trupei.

În memoria celor patru membri decedaţi ai trupei <> am adăugat numele acestora în misiunea InSight către Marte (…) unde vor rămâne pentru totdeauna. Arta și numele trupei sunt strâns legate de călătoriile în spaţiu şi astronautică. Acesta este motivul pentru care am ales acest mod de a onora aceşti patru oameni”, a scris germanul pe Facebook.

NASA a avut iniţiativa de a le permite celor care doreau “să se îmbarce” cu numele pentru a ajunge pe Planeta Marte.

Aproape 2,5 milioane de oameni s-au înscris, iar printre ei apar şi numele celor 4 români, omagiaţi astfel în cel mai frumos mod.

Sursa: magicfm.ro

Comentarii Facebook
Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Ţenea şi Mihai Alexandru , cei 4 membri ai trupei Goodbye to Gravity”, care au decedat în urma incendiului din Clubul Colectiv, au fost omagiaţi de Sonda InSight, care a ajuns pe Marte, la 6 luni de la lansare. Aceasta a purtat un microcip cu numele lui şi ale altor pământeni, ideea ca numele artiştilor români să apară pe această listă fiind a germanului Andreas Schönhofen, fan al trupei. ”În memoria celor patru membri decedaţi ai trupei <> am adăugat numele acestora în misiunea InSight către Marte (…) unde vor rămâne pentru totdeauna. Arta și numele…

Evalueaza

0%

User Rating: 4.83 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)