Ozzy Osbourne a mărturisit că nu îi place să lucreze cu Tony Iommi

Ozzy Osbourne a discutat în cadrul unui interviu pentru The Times despre relația sa cu Tony Iommi, colegul său din Black Sabbath. Vocalistul a mărturisit că nu prea îi place să lucreze cu Iommi, dar că l-a considerat mereu liderul formației.

Ozzy Osbourne îl apreciază pe Tony Iommi ca om, dar nu îi face plăcere să lucreze cu el, a dezvăluit Ozzy într-un interviu pentru The Times.

Îmi place să lucrez cu el? Nu chiar. Îmi place de el ca persoană? Da, îl iubesc. Dacă oamenii ar veni la mine să mă întrebe: <<A avut Black Sabbath un lider?>>, ar trebui să le mărturiesc că a fost Tony Iommi. Pentru că fără riff-urile sale de chitară, am fi încă în sala de repetiții cu degetele ridicate, întrebând: <<Și acum ce facem>>.”

În cadrul interviului, Ozzy a fost întrebat și despre turneul de adio cu Black Sabbath.

Am să vă spun cum a fost (turneul). E ca atunci când ești tânăr și întâlnești o fată, Susie, și te desparți de ea și apoi nu o mai vezi pentru 30 de ani. Apoi ea e din nou în oraș și tu te gândești: <<Oh, o să-i dau un telefon lui Susie>>, pentru că tu îți amintești doar părțile bune și rezumi tot timpul petrecut cu ea la o săptămână, și-ți spui: <<Îmi amintesc de săptămâna aia și a fost minunată>>. Și apoi te întâlnești cu ea și-ți spui: <<Am uitat de cei aproape 4 ani care au fost oribili>>.”

Ozzy s-a simțit mult mai bine în turneul său solo de adio.

Dețin controlul și mă simt mult mai bine. Am mult mai multă satisfacție făcând concerte solo.”

Ultimul album cu piese originale lansat de Ozzy Osbourne cu Black Sabbath a fost “13”. Albumul a urcat pe primul loc în topul oficial al albumelor din Marea Britanie, fiind primul material discografic din ultimii 43 de ani care atinge această performanță. Ultimul album al trupei care a reușit să se claseze pe prima poziție a fost albumul “Paranoid”, lansat în 1970. “13” s-a vândut cu peste 13.000 de exemplare mai mult față de ocupantul locului 2, albumul “BE” lansat de Liam Gallagher (ex-Oasis) cu trupa Beady Eye.

Ozzy Osbourne a concertat în România în 2010. Muzicianul a cântat la Zone Arena din Bucureşti, show-ul fiind deschis de trupele românești Luna Amară şi Coma.

 

Sursa: infomusic.ro

Comentarii Facebook
Ozzy Osbourne a discutat în cadrul unui interviu pentru The Times despre relația sa cu Tony Iommi, colegul său din Black Sabbath. Vocalistul a mărturisit că nu prea îi place să lucreze cu Iommi, dar că l-a considerat mereu liderul formației. Ozzy Osbourne îl apreciază pe Tony Iommi ca om, dar nu îi face plăcere să lucreze cu el, a dezvăluit Ozzy într-un interviu pentru The Times. "Îmi place să lucrez cu el? Nu chiar. Îmi place de el ca persoană? Da, îl iubesc. Dacă oamenii ar veni la mine să mă întrebe: <<A avut Black Sabbath un lider?>>, ar trebui să le mărturiesc…

Evalueaza

0%

User Rating: 4.58 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)